The Disappearance of Madeleine McCann (2019)

Serialul 2019 The Disappearance of Madeleine McCann online subtitrat de la Netflix, arata durerea unui cuplu în urma dispariției fetiței lor e intensificată de isteria presei și de presupunerea greșită a unui detectiv că părinții sunt implicați.

Politistii de la Scotland Yard se pregatesc sa faca primele arestari in cazul disparitiei micutei Madeleine McCann, in urma cu nu mai putin de 10 ani. Ancheta a fost redeschisa acum trei ani, iar politistii au identificat trei suspecti care au comunicat excesiv intre ei, prin intermediul telefoanelor mobile, la cateva ore dupa ce Madeleine a disparut.

Este vorba despre trei hoti, dintre care unul portughez, care locuiesc in Portugalia, tara de unde fata in varsta de trei ani a disparut in timp ce se afla in vacanta impreuna cu parintii sai. In cadrul anchetei relansate, politistii britanici au aflat ca hotii au incercat sa rapeasca o alta fetita, cu cateva zile inainte de disparitia Madeleinei, dintr-o vila din Algrave. Parintii acesteia, care se aflau pe terasa, au auzit zgomote in casa si, pana sa intre, hotii au disparut.

The Disappearance of Madeleine McCann (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Dispariția micuței Madeleine McCann
Actori: Alexander David, Fernando Lupach, Marisa Matos
An: 2019
Gen: Seriale Online, Crima
IMDB: 7.3


The Disappearance of Madeleine McCann (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Trailer Dispariția micuței Madeleine McCann (2019)