The Dinner (2017)

The Dinner (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Oren Moverman
Actori: Richard Gere, Laura Linney, Steve Coogan
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<19VMsHHdm-Q/The.Dinner.2017.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Dinner

Acest film nu se sfârșește. Se oprește. Ca și cum la mijlocul propoziției. Este ca sfârșitul brusc al Sopranei, respingând încheierea reacționară și inertă la Breaking Bad.

Capătul deschis este necesar deoarece problemele morale, sociale și psihologice pe care filmul le pune în mișcare sunt prea complexe și prea deplasante pentru a se rezolva în orice rezoluție ușoară.

Richard Gere primește taxe de top ca Stan Lohman, congresmanul care urmează să fie ales guvernator. Dar fratele său mai mic, psihologic avariat, Paul (Steve Coogan) are cu siguranță rolul mai important și transmite linia cheie: “Facem război pentru iubire”.

În calitate de profesor de istorie în liceu, Paul îi învață pe Gettysburg, începutul sfârșitului (i) al războiului civil și (ii) într-o societate înrădăcinată în valorile și certitudinea morală. Desigur, războiul civil a fost luptat pentru economie la fel de mult ca orice altceva. Dar soldații credeau că se luptă pentru iubiri conflictuale: gloria mitologizată a Vechiului Sud vs idealul vrednic de libertate egalitaristă.

Paul este un sălbatic, se dovedește, așa cum vedem în cele două săli de clasă, unde furia și cinismul său depășesc orice decor academic. Așa cum ne povestește devreme, el preferă zilele eroice ale Greciei antice și Romei, energiile păgâne, despre Evul Mediu și niște delicatețe prostești ale timpurilor moderne.

De aceea cei doi frați și familiile lor iau acest lucru la cel mai scump restaurant chichi ultra-scump. Configurația face această explorare a Civilizației și a nemulțumirilor sale. Întrucât cele două cupluri dezbat cum să trateze sălbăticia fiilor lor, maitrul reciteste pedigreea fiecărui ingredient. Acesta este un extensiu ad absurdum al rafinamentelor civilizatiei si al recompensei privilegiatei sale.


Trailer The Dinner