The Devil’s Doorway (2018)

În toamna anului 1960 din filmul The Devil’s Doorway online subtitrat, părintele Thomas Riley și părintele John Thornton sunt trimiși de Vatican pentru a investiga un eveniment miraculos. Intr-o mănăstire rurală irlandeză care servește drept azil religios pentru prostituate, persoane cu dizabilități mintale și femei însărcinate necăsătorite. Dar ceea ce descoperă depășește cu mult așteptările lor.

În speranța de a capta dovezi fotografice despre acest miracol aparent, părintele Thornton filmează ancheta lor cu o cameră foto portabilă de 16 mm. Cu toate acestea, maica superioară neagă existența oricărui fenomen supranatural. În plus, perspectivele ei nesăbuite față de secțiile azilului și tratamentele crude ale călugărițelor, îi șochează pe ambii preoți.

Când preoții adună în cele din urmă dovezi incontestabile despre un potențial miracol. Acestea îi conduc la o căutare istovitoare în împrejurimile mănăstirii. Unde o descoperă pe Kathleen O’Brien, o fată gravidă în vârstă de 16 ani care prezintă semne de posedare demonică, determinându-i astfel să se întrebe dacă au fost martorii lucrării lui Dumnezeu sau a diavolului.

The Devil's Doorway (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Aislinn Clarke
Actori: Lalor Roddy, Ciaran Flynn, Helena Bereen
An: 2018
Gen: Groaza
IMDB: 5.2


The Devil’s Doorway (2018) Online Subtitrat


Trailer