The Devil’s Candy (2015)

The Devil’s Candy (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Byrne
Actori: Ethan Embry, Shiri Appleby, Pruitt Taylor Vince
An: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Devil’s Candy

Necunoscutul Ethan Embry îl interpretează pe Jesse – soțul lui Astrid (Shiri Appleby) și tatăl său la adolescenta Zooey (Kiara Glasco). Jesse este un artist fără muză care folosește muzica heavy metal atât pentru a propulsa adrenalina lui, cât și pentru a-și inspira picturile. În căutarea unei schimbări, Jessie și Astrid au făcut o ofertă pe o casă din Texas. Casa este amplă pentru familia a trei, dar punctul de vânzare real este hambarul mare pe proprietatea pe care Jesse o prevede ca atelier de artă.

Casa are un preț de vânzare ridicol pentru piață. Dar există o captură. Agentul imobiliar este obligat să dezvăluie istoria casei. Și istoria este moartea. Jesse și Astrid nu par frământate când află că mama a căzut pe scări, iar soțul sa sinucis în durerea pierderii. Dar o scenă timpurie ne arată o poveste diferită. Una dintre crimă și comportament maniacal. Casa poate fi bântuită de forțe supranaturale care îi chinuiesc pe locuitorii săi într-un comportament ciudat. Și Jesse și familia lui ar putea fi doar în pericol de situație care le-ar putea costa viața.

Nu durează prea mult ca lucrurile să înceapă să se înrăutățească atunci când familia se mută în noua lor casă. Jesse este deosebit de afectat și începe să picteze pe imagini de panza care reprezintă întunericul și macabrul. Implicarea sa în munca lui atrage o ruptură între el și fiica sa. Dar aceste sentimente fracturate sunt lăsate la o parte, când Ray (Pruitt Taylor Vince), fiul omorit al foștilor proprietari ai casei, începe să se ascundă în jurul familiei lui Jesse.