The Devil Complex (2016)

The Devil Complex (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Mark Evans
Actori: Maria Simona Arsu, Patrick Sebastian Negrean, Marius Dan Munteanu
Anul: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 3.1

Se lucreaza la subtitrare!

<5BNIYrMmzeg/dev" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer The Devil Complex (2016)

Sinopsis The Devil Complex (2016)

În noiembrie 2012 Rachel Kusza și echipa ei de realizatori de film a călătorit în Transilvania pentru a documenta pădurea Baciu. O pădure cu o istorie întunecată de evenimente stranii, observarea fantomă și nenumărate cazuri de persoane dispărute. Echipa de filmare nu s-au auzit din nou. După ce căutați echipa de filmare timp de doi ani Howard Redman, profesorul Rachels, găsit camera echipajele îngropate în zăpadă. Înainte de a lua propria viață pe 12 FEBUARY 2014 Redman a încărcat materialul filmat la internet. Acesta arată echipajele călătorie întuneric și înfiorător în pădure, se arată de ce localnicii refuză să intre și arată că niciodată nu poți scăpa de trecutul tău. Acest videoclip este larg mentionat ca Diavolul Complexul.

Aici vom merge, încă un alt film de groază din filmul sub-gen găsite. Ne place sau nu, acesta este un sub-gen care este aici pentru a rămâne pentru un timp foarte, foarte mult timp. Din punctul de vedere al unui producător, raportul risc / recompensa este prea tentant pentru a trece în sus. Ele pot fi filmate ieftine și profiturile pot fi din această lume, The Blair Witch Project și Paranormal Activity pentru totdeauna, servind ca prim exemple. De ce să nu-și asume riscul?

Ca cu nimic, suprasaturație poate fi un lucru rău. Singurul pozitiv care poate veni de la el este că îl împinge pe realizatorii filmului să țină veni cu modalități noi și noi pentru a incorpora sperie, spaima și teroare în film. Cel puțin ar trebui. Complexul Diavolul pune poftă de mâncare sale la The Blair Witch Project. Ce se întâmplă dacă antagonistul nu este o vrăjitoare, dar însăși pădurea în sine?