The Detained (2017)

The Detained (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Blair Hayes
Actori: Gillian Vigman, Coy Stewart, Alex Frnka
2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Detained

Versiunea de groază a “Clubului de mic dejun”? Sigur sună ca ea și se pare, de asemenea, că acest film a fost într-adevăr încearcă din greu să fie doar asta. Încercarea, din moment ce nu este ca acest film este foarte de succes la nimic.

Acest film The Detained 2017 este cu siguranta prea prost pentru binele lui. Este o combinație incredibil de nereușită de aspecte de comedie și slasher. În primul rând, rămâne o comedie, care umor în mod constant în calea oroarei sale. În oroarea sa nu i se dă niciodată vreun spațiu care să se dezvolte vreodată în nimic eficient. Inutil să spun că filmul nu este niciodată înfricoșător, tensionat sau oarecum misterios de urmărit. Toate elementele sale de groază se prăbușesc cu adevărat, ceea ce nu ar fi fost o problemă atât de mare în cazul în care filmul însuși nu ar fi pus atât de mult accentul pe filmul său de groază, în a doua jumătate a anului.

Filmul începe de fapt ca o comedie adolescentă foarte tipică, care nu este niciodată mare sau foarte amuzantă de urmărit, dar cel puțin avea un stil clar pentru ea. Acest lucru se schimba odata cu lovitura de groaza sau, mai degraba, incearca sa inceapa. Este ca si cum filmul The Detained online subtitrat nu stie niciodata cand sa faca trecerea intre comedie si groaza si sa permita elementelor sale de groaza sa-l lase cu adevarat inauntru. pentru ca lucrurile să se dezvolte. Aștept, pentru ceva care nu vine niciodată. Este foarte ciudat, din moment ce filmul vrea să fie în mod clar un slash. Nu-și pierde niciodată comedia, dar, din povești, are toate semnele unui film obișnuit.