The Debt – Oliver’s Deal (2015)

The Debt – Oliver’s Deal (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Barney Elliott
Actori: Stephen Dorff, David Strathairn, Brooke Langton
An: 2015
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Debt – Oliver’s Deal

Filmul The Debt – Oliver’s Deal este o drama politica intensa ce explora cat de departe pot merge oamenii pentru ce isi doresc.


Trailer The Debt – Oliver’s Deal


Review The Debt – Oliver’s Deal

Conexiunile dintre finanță și sărăcia din mediul rural sunt făcute cu forța, dar unsubtly în oferta lui Oliver. O dramă morală despre lăcomie corporative, care oferă ocazional pumn real, dar care, în general. Joacă prea liniștit și schematic. O parte din motivul pentru care acest lucru poate fi faptul că, potrivit realizatorilor. Deal care a fost prezentat la Festivalul de Film de la Malaga este o versiune timpurie. Se taie pe piața spaniolă: ea a fost în mod substanțial re-editat de atunci.

În timp ce mulți co-producții pot simți născocită, această dramă arde încet despre prima perie un tânăr bancher cu consecințele neplăcute ale acțiunilor sale nu. Într-adevăr, o platformă de co-producție se simte exact potrivit pentru povestea care Oliver spune. Dar, în încercarea de a spune trei povești în cazul în care doi s-ar fi făcut, sacrificii de film conduc și să se concentreze. E păcat că un astfel de proiect bine fundamentat. Si bine-intentionate eșuează, peste ultima jumătate de oră, pentru a face dreptate la problemele complexe și fascinante este ridicat. Precum și pierderea aderența dramatică. Debutul caracteristica Barney Elliott a luat scriptare și cel mai bun sprijin de premii actriță la festivalul din Malaga recent din Spania. În plus fest rezervările ar trebui să urmeze pentru un film care poate fi definit ca cinematograf de masă, cu un mesaj de indie / alternativa.

Informații onscreen stabilește așteptările o felie de realism sociale Ken Loach așa cum îl descrie modul în care Peru 1968 reforme funciare a părăsit guvernul în datorii către foștii proprietari de pământ.