The Debt Collector (2018)

Un luptator din filmul The Debt Collector (2018) online subtitrat, merge sa lucreze ca un colector de datorii. Locul de munca pare destul de usor, pana cand un client il trage intr-o situatie mai profunda decat ar fi crezut initial.

Pentru a doua oara, in 2018, Scott Adkins demonstreaza poate avea rol principal. E mai talentat fizic decat multi actori ce joaca in filme de actiune. Si totusi fara logica nu inteleg de ce nu poate juca in filme de buget precum Jason Statham. Totusi, ceva legat de Adkins il tine departe de producatorii sensibili de la Hollywood. Nu a jucat decat in cateva roluri principale.

Ceea ce face ca acest film The Debt Collector (2018) online subtitrat sa fie mai bun decat celalalte, este ca Adkins pare sa fi gasit un fel de rol in care este confortabil si nu isi ascunde accentul britanic. Filmul nu are foarte multe scene de lupta, dar luptele pe care le obtineti sunt mai realiste si intemeiate, in loc de lupte imposibile.Dar cea mai buna parte este ca actoria este in mod surprinzator de decenta si exista chiar si unele chimie intre cei doi actori principali, care fac filmul sa fie urmarit.

The Debt Collector (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jesse V. Johnson
Actori: Scott Adkins, Michael Paré, Tony Todd
An: 2018
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.7


The Debt Collector (2018) Online Subtitrat


Trailer