The Dead Lands (2014)

The Dead Lands (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura
Scenariu: Glenn Standring
IMDB: 6.3
Regizor(i): Toa Fraser
Actori: James Rolleston, Lawrence Makoare, Te Kohe Tuhaka


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Dead Lands

După ce tribul lui este sacrificat printr-un act de trădare, Hongi, fiu adolescent al căpetenie satului Maori, trebuie răzbune uciderea tatălui său, în scopul de a aduce pacea și onoarea in sufletele celor dragi lui. Cu mult depășit de o bandă de răufăcători, singura speranță a lui Hongi este de a trece prin Ținuturile morți temute și interzise și pentru a crea o alianță incomod cu un Warrior misterios, un luptător nemilos care a condus zona de ani de zile..

Pe scurt; acesta este un film distractiv cu o mulțime de lupte impresionante; un pic de culoare supranaturală; stabilirea perioadei autentice în Noua Zeelandă pre-europeană și personaje credibile. Plângerea este simplă: un fiu de șef trebuie să răzbune uciderea necinstită a tatălui său și a tribului său și; cu sprijinul bunicei sale decedate (o renaștere; Rena Owen); caută ajutorul unui războinic exclusiv cu un trecut întunecat.

Filmul merită un credit suplimentar pentru ilustrarea autentică a tradiției și armelor de luptă cu Maori; precum și pentru acuratețea rolului central al onoarei; răzbunării și credințelor supranaturale în cultura războinicului. Am apreciat decizia de a avea dialogul cu Maori; am aflat că sunetul limbajului însuși exprimă spiritul războinic.