The Day Before Disclosure (2010)

The Day Before Disclosure (2010) Documentar Online Subtitrat


Regia: Terje Toftenes, Truls Toftenes
Actori: Terje Toftenes, Edgar D. Mitchell, Steven M. Greer
An: 2010
Gen: Documentare
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Day Before Disclosure

Dar dacă nu suntem singuri? Dacă sutele de mii de oameni care susţin că au văzut farfurii zburătoare au văzut de fapt aeronave extraterestre? Dar dacă miile de oameni de pe glob care povestesc întâlniri cu extratereştri sau răpiri ale extratereştrilor spun de fapt adevărul? Dacă guvernele noastre ştiu de prezenţa extratereştrilor de mai bine de jumătate de secol sau dacă sunt în posesia tehnologiilor extraterestre care au potenţialul de a schimba modul în care este condusă lumea?

Cu titlul original “The Day Before Disclosure”, acest film documentar este cel mai complex film produs vreodată despre obiecte zburătoare neidentificate şi despre secretomania care învăluie această problemă. Martori oculari şi unii din cei mai renumiţi specialişti în OZN-uri îşi prezintă poveștile şi punctele de vedere.

Ca un copil care a crescut în iubirea științei și adorând știința fictivă, mi-ar plăcea să cred că am fost vizitați. Unde este totuși dovada? O teorie nedovedită care pare să aibă sens asupra unei alte teorii nedovedite, care pare să aibă sens, nu este egală cu dovada. Ea este egală cu sci-fi, dar nu dovada. Îmi place să fiu amuzat de lucruri de genul asta, dar pentru mine e de-a lungul liniilor de istorie alternativă sci-fi. Ficțiune speculativă în cel mai bun caz. CIA a cumpărat solicitantul național pentru a face pe toți să se bată cu ideea de ETI? Din nou, mare furaje MIB, dar să-l ia în serios, eu pur și simplu nu pot. Eu încă nu am fost convins.