The Day After Tomorrow (2004)

Cum ar fi sa ajungem in pragul unei noi Ere Glaciare? Aceasta este intrebarea din filmul The Day After Tomorrow , care il obsedeaza pe expertul in probleme de clima Jack Hall (Dennis Quaid).

Cercetarile sale indica faptul ca fenomenul de incalzire globala a planetei poate declansa o schimbare brusca si catastrofica a climei Pamantului. Probele luate de el din gheturile Antarcticii certifica faptul ca acest lucru s-a mai intamplat candva, cu 10.000 de ani in urma. De aceea, Hall avertizeaza oficialitatile ca nenorocirea se poate repeta, daca nu se iau masuri. Din pacate, avertismentul sau vine prea tarziu.

Totul incepe atunci cand Hall este martor la desprinderea unei bucati din calota de gheata a Antarcticii. Urmeaza o serie de fenomene meteorologice alarmante, petrecute in diverse zone de pe glob: peste Tokyo se abate o ploaie cu grindina, cu bucati de gheata de marimea unui grapefruit, in Hawaii se raporteaza uragane nemaivazute, la New Delhi ninge, iar Los Angeles-ul este biciuit de tornade.


Titlu Romania: Unde vei fi poimaine?
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.4
Regizor(i): Roland Emmerich
Actori: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum


The Day After Tomorrow (2004) Online Subtitrat