The Daughter (2015)

The Daughter (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Simon Stone
Actori: Sam Neill, Anna Torv, Ewen Leslie, Geoffrey Rush, Miranda Otto, Paul Schneider
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<29qrpbNau5s/The.Daught" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Daughter

Un film australian foarte surprinzător. Nu toate filmul australian face mare la nivel mondial. Așa că acest film nu a fost cunoscut de mulți oameni, dar eu sunt norocos sa ma uit la asta. Filmul a fost bazat pe jocul norvegian numit “Duck sălbatic ‘. A fost adaptat de mai multe ori pentru ecran, dar acest lucru este cel mai recent și o versiune modernizată. Primul film pentru regizor și el a fost uimitor în manipularea scenariul, de asemenea.

Evident că nu am știut nimic despre film. Exprimate arăta bine și, de asemenea, povestea, așa că e motivul meu să-l uit. A început ca o simplă dramă despre o familie care trec printr-o perioadă dificilă după ce moara de lemn a fost închis în orașul lor mic. Fiica lor, Hedvig, care studiază în grijile liceu că ea va pierde prietenul ei în cazul în care se mute din oraș. Nu e asta, narațiunea a avut straturi ca și de la alte persoane care înconjoară această mică familie și perspectiva lor are prea un mare impact asupra naratiunii.

Nu doar această familie, dar mulți din oraș au ieșit din muncă și care duce la unele decizii neașteptate. O altă familie care a fugit acea moara din lemn de aproape un secol, salută fiul lor, Christian din Statele Unite, care are un timp dur cu prietena lui și, de asemenea, pentru a participa la nunta tatălui său. El se întâlnește accidental prietenul său din copilărie, care este de fapt tatăl unui Hedvig lui. Aceștia își petrec mult timp împreună și că este în cazul în care apare o nouă problemă. Creștină dezvăluie unele adevăr ascuns în deceniile dintre cele două familii lor. Tot ceea ce va sparge în vrac și devine imposibil să-l repare.


Trailer The Daughter

https://www.youtube.com/watch?v=fMxLs9-ReEY