The Dating Game Killer (2017)

The Dating Game Killer (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Medak
Actori: Robert Knepper, Matt Barr, Guillermo Díaz
An: 2017
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!

<-vzoQ6PF-4Q/dating.game.killer.2017.hdtv.x264-w4f.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Dating Game Killer

Tammy a jucat pe plajă cu cel mai bun prieten al ei, Becky, când a venit un bărbat și a cerut să ia fotografia. Au pus câteva imagini în fața mamei lui Becky, Joanne a intrat și la oprit. Apoi repede se retrase, dar continuă să privească din afară. Mai târziu, mama lui Tammy, Carol, primește un telefon de la școala de dans a lui Tammy. Ei au informat-o că Tammy nu a apărut niciodată pentru prima zi de practică. Carol îi avertizează pe polițist că fiica ei lipsește, iar Joanne & Becky îi descrie un artist de schiță. Această schiță arată ca un concurent de joc de Dating care a fost dorit să violeze și să încerce să omoare. Ruptura de mânie a lui Rodney este încă simțită astăzi, o fotografie la un moment dat.

Dacă nu sunteți încă dezgustat de sistemul de justiție, veți urmări acest film. Rodney a fost de multe ori în spatele gratiilor, dar el a continuat să iasă din cauza tehnicilor, neînțelegerilor legate de molestarea copiilor și a greșelilor administrative. După ce a violat și strangulează o fetiță, i se permite să fie un consilier la o tabără pentru toți, pentru că nu au făcut o verificare de fond. Chiar și până în prezent, numărul victimelor este o estimare. S-ar putea să nu știm niciodată. Urmăriți acest film împreună cu copiii și le învățați semnele de avertizare.