The Dark Within (2019)

Un om deranjat cu abilități psihice necunoscute din filmul The Dark Within (2019) online subtitrat încearcă să descopere misterul dispariției părinților în timp ce se luptă cu propriii demoni.

The Dark Within (2019) Online


Regia: David Ryan Keith
Actori: Stephanie Lynn Styles, Kendra Carelli, Mark Wood
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: n/a


The Dark Within (2019) Online


Trailer


Review The Dark Within (2019)

The Dark Within este cel mai recent film de groază de la regizorul David Ryan Keith (“The Redwood Massacre”), cu Paul Flannery (Ghosts of Darkness), Kendra Carelli (Gardienii galaxiei Vol. 2) și Niko Foster.

The Dark Within urmează unui experiment științific din 1991, care încearcă să utilizeze controlul minții între doi oameni, o experiență de vizionare condusă de Dr. Andrew Blaine (Foster), doar pentru ca aceasta să fie greșită. Mergând în ziua de azi, Marcus (Flannery) este implicat în terapie pentru a-l ajuta cu amintirile și necazurile sale, încercând să-și pună viața împreună cu fosta lui prietena, Sarah (Carelli), și să înțeleagă de ce este bântuit de figurile ciudate care îl văd întorcându-se la cabana părinților lui din pădure, unde bântuirea crește până la noi nivele, dar adevărul va ieși pentru el.

The Dark Within ne aduce o poveste care este cel mai bine descrisă ca o versiune științifică a The Evil Dead. Spun asta pentru că vedem că un om este bântuit de viziuni și de creaturi care provin din lumea posesiei create cu ideea unei motivații științifice, în timp ce un om începe să pună la îndoială propria sa sănătate într-o cabină din pădure, unde nu știe cine sau ce poate avea încredere, chiar ceea ce vede cu ochii săi.

Povestea se desfășoară ca un puzzle care îl vede pe Marcus învățând mici bucăți din ceea ce sa întâmplat după secvența de deschidere, fiecare piesă devenind mai surprinzătoare pe măsură ce este dezvăluită, ceea ce este o plăcere să privim în groază pentru că nu vrem să fim hrăniți cu lingură răspunsurile, vrem șocuri de-a lungul drumului.

The Dark Within reunește regizorul David Ryan Keith și Paul Flannery, care au lucrat anterior la Ghosts of Darkness; cei doi reușesc să scoată această a doua ieșire împreună, lăsându-l pe Paul Flannery să transmită filmul de pe ecran, arătându-ne cum este caracterul său instabil și pe punctul de a-și pierde mintea, în timp ce încerca să-și amintească cu disperare trecutul, va dezvălui adevărul.

Când ne uităm la distribuția de susținere, obținem performanțe puternice de-a lungul timpului, fiecare stea având șansa de a străluci când este necesar. Parcul Gavin, ca și creatură, trebuie să se laude, deoarece mișcările pe care le aduce pe ecran adaugă oroarei apariției creaturii.

The Dark Within folosește genul de groază pentru a crea necunoscutul; folosirea cabinei în pădure adaugă la izolarea folosită prin film, escaladând ororile pe care trece Marcus, cu ideea că orice lucru din interiorul acestei cabine ar putea avea răspunsuri.

Ea continuă referințele Evil Dead pentru că nu știi niciodată ce ar putea să-l aducă pe sperietură. Avem o creatură care este doar o teroare pură, a cărei prezență devine mai mare pe măsură ce povestea se desfășoară. Până la sfârșitul acestui film, veți vedea multe elemente ale genului de groază folosite; ne ajută să intrăm în mentalitatea instabilă a lui Marcus, deoarece nu știm niciodată ce să avem încredere în realitatea lumii în care se află acum.

În general, The Dark Within este un alt film minunat de groază al regizorului David Ryan Keith, care continuă să-și facă un nume în scena indiei de groază. Avem sperieturi, incertitudini și o poveste care ne va face să ghicim până la sfârșit.