The Dark Stranger (2015)

The Dark Stranger (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Trebilcock
Actori: Katie Findlay, Stephen McHattie, Enrico Colantoni
An: 2015
Gen: Animatie, Drama, Groaza
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Dark Stranger

Leah Garrison este o scriitoare care depune eforturi uriase pentru a iesi din depresia cronica de care sufera. Dupa sinuciderea mamei sale, o artista, Leah a inceput sa sufere de agorafobie. Locuieste impreuna cu tatal sau, un profesor universitar si cu fratele sau mai mic intr-o casa veche din Toronto. Randall Toth, proprietarul unei galerii de arta, isi exprima dorinta de a realiza o expozitie cu operele mamei sale. Leah nu are incredere in acest barbat, banuieste ca nu este ceea ce pare. Leah incepe sa fie torturata de cosmaruri in care ii apare o entitate malefica.

Plumb de sex feminin este ceva ce imi place in filmele de groaza. Străinul închis are una frumoasă … Un lucru imi place filmele de groaza din Canada este fețele sunt familiare – ca oamenii lângă ușă, dar oarecum mai carismatic și mai drăguțe. Tot ceea ce fac, să zicem, exprimat se simte natural. I LOVE total poveste. Ca un “artist” eu l rezonat cu mine în mai multe niveluri. Primește și înapoi între fantezie lume și lumea “reală” a dat filmul o modernă basm mondială se simt, care este ceva, de asemenea, îmi place foarte mult.

Trebuie sa recunosc ca am descoperit pe Katie Findlay, cu acest film. Ea amintește Isabelle Katharine la mine, dar nu pentru că ele sunt similare în nici un fel – nu sunt. Dar, pentru că Katie Findlay este bedazzling și Katharine Isabelle ca și fermecătoare în felul ei unic. Enrico Colantoni este una dintre favoritele mele de la sitcom-ul Just Shoot Me. A interpretat personajul său departe de a fi pretențios – tată foarte modest și înțelegere și foarte real. De fapt, el a acționat exact ca un act de tată adevărat în lumea reală, în astfel de situații.


Trailer The Dark Stranger