The Dark (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

O adolescenta nemaipomenita din filmul The Dark online subtitrat, se imprieteneste cu un baiat orb pe care il intalneste intr-o padure pe care o bantuie si o vaneaza. Ambele au fost victime ale abuzului inimaginabil si fiecare gaseste consolare unul in cealalt. Poate exista o sansa de lumina la sfarsitul tunelului, dar va veni cu un numar de cadavre.

Josef (Karl Markovics) calatoreste la “Devil’s Den” cu un tanar baiat Alex (Toby Nichols) care a fost rapit, mutilat si orbit. Cand ajunge, Josef este atacat si ucis de Mina (Nadia Alexander), o femeie moarta care bantuie padurea. Ea asteapta orice calatori care intra in padura si le devoreaza trupurile. Mina, care a fost victima unui abuz ingrozitor, ii este mila de Alex si decide sa-l ajute si sa-l protejeze.

In timp ce The Dark online subtitrat nu este la fel de reusit ca si filmul lui Tomas Alfredson, este o poveste foarte placuta si surprinzator de draguta despre prietenie. Toate acestea se desfasoara pe fondul abuzului aproape nemaipomenit de groaznic. Exista cateva momente de groaza foarte bune si setari frumoase, dar relatia dintre Mina si Alex, este cea care centreaza cu adevarat filmul The Dark online subtitrat. Nadia Alexander este exceptionala.

The Dark (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Justin P. Lange
Actori: Nadia Alexander, Toby Nichols, Karl Markovics
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 5.7


The Dark (2018) Online Subtitrat


Trailer


PortalulTauTV.com
The Dark (2018) Online Subtitrat in Romana

The Dark (2018)

Editor's Rating:
4