The Danger Element (2017)

Raiders of the Ark Lost se intalnesc cu Batman in aceasta aventura de arte martiale. Un membru al unui ordin secret al luptătorilor de crimă și al surorii sale din filmul The Danger Element online subtitrat, înstrăinate îl iau pe mulțimea și pe un om de știință nebun în căutarea elementului de pericol furat, misterios.

Cel mai tânăr dintre cei patru frați; Doug Jones; sa născut la 24 mai 1960 în Indianapolis; Indiana; și a crescut în nord-estul orașului. După ce a urmat liceul Bishop Chatard; sa îndreptat spre Universitatea de Stat din Ball; unde a absolvit în 1982 o diplomă de licență în domeniul telecomunicațiilor; cu un minor în teatru.

A învățat mime la școală; a aderat la o trupă și a făcut întregul lucru cu fața albă și a lucrat și ca contortionist.

Dupa o intalnire la teatru din Indiana; sa mutat in Los Angeles in 1985 si nu a mai ramas fara sa munceasca – a jucat in peste 25 de filme; numeroase seriale de televiziune (incluzand premiul Buffy the Vampire Slayer (1997) episodul “Hush” a obținut două nominalizări la premiile Emmy) și peste 90 de reclame și videoclipuri muzicale cu Madonna și Marilyn Manson.


Regia: John Soares
Actori: Doug Jones, Cassie Meder, John Soares
2017
Gen: Actiune
IMDB: 3.8


The Danger Element (2017) Online