The Cutlass (2017)

The Cutlass (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Darisha J. Beresford
Actori: Lisa-Bel Hirschmann, Arnold Goindhan, Kirk Baltz
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!

<07kmtKsVacc/The_Cutlass.2017.HDRip.XviD.AC3-EVO.avi.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Cutlass

Bazându-ne pe adevărata poveste a răpirii în Trinidad și Tobago, The Cutlass vine la noi încărcate de submarine sociale și politice pe care nu le voi presupune că le cunosc prea mult. Se bazează pe scenariul obișnuit / nu are, și pe amărăciunea și resentimentele care pot fi construite în această situație încălzită.

Primul lucru pe care l-am lovit când vizionez acest film este cinematografia frumoasă; clar această insulă duală este binecuvântată cu vederi impresionante.

Există case deschise și visuri atrăgătoare, diferite de filmul indie mediu, care, cu siguranță, îl face să iasă în evidență în rândul colegilor săi mai cuprinși.

Începem să vedem cum se joacă Joanna (Lisa-Bel Hirschmann – într-o stea care se întoarce aici) îmbrăcată pentru o zi de distracție. Vocea ei ne asigură că siguranța este importantă pentru ea și că este recunoscătoare pentru tot ceea ce are. Deoarece unii oameni nu au nimic deloc. Ea scapă de asemenea de faptul că tatăl ei moare de cancer. Si că face toate deciziile sale de viață să pară inutile în fața acestei situații.

Rushing ușa, ea și un grup de prieteni gramada într-un jeep pentru o distracție umplut de aventură pe plajă.

Între timp, hoțul Al (Arnold Goindhan – rău și amenințător) este hărțuit de un coșmar local. Care spune că îi datorează “banii șefului” și timpul se scurtează.

Viața lor nu poate fi mai diferită.

Continuând să contrasteze pe cele două, Joanna este arătată să meargă la surf, în timp ce Al doar devine beat și beligerant.