Cei vindecati – The Cured (2017)

Zombi sunt vindecati in filmul Cei vindecati – The Cured online subtitrat, dar integrarea lor in societate nu este primita bine de toata lumea. Sunt tratati ca niste paria si trebuie sa suporte consecintele actelor comise cand erau morti-vii.

Filmul  The Cured este stabilit in Irlanda. Este vorba de talentul local Sam Keeley, Tom Vaughan-Lawlor si Stuart Graham, alaturi de Ellen Page. Actrita este cinstita si incitanta pe tot parcursul filmului principal. Ellen Page este la fel de buna pe cat te-ai astepta, urmand traiectoria ei de la rolurile adolescentului pana la maturitate. Mi-a placut cum si-a pastrat accentul nativ, mai degraba decat sa forteze pe unul irlandez.

Filmul Cei vindecati nu are in mod clar bugetul unor filme de groaza cum ar fi World War Z. Dar acest lucru functioneaza in favoarea lui The Cured. Scara narativa a filmului este limitata. Ea exploreaza un mic grup de personaje, deci avem mai mult timp intim cu distributia principala. Suntem liberi sa ne indragim de psihicul lor si sa exploram starea umana, in loc sa ne mintim la un spectacol zombie captivant.


Regia: David Freyne
Actori: Ellen Page, Sam Keeley, Tom Vaughan-Lawlor, Stuart Graham, Peter Campion
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Groaza, SF
IMDB: 5.4


The Cured (2017) Online Subtitrat