The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For (2019)

Filmul The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For online subtitrat începe cu jaful unei galerii de artă din New York. Lucrurile devin periculoase atunci când proprietarul îl surprinde pe hoț în act și este împușcat. Detectivul Logan O’Connor (Brennan Elliott) este atribuit cazului, iar unul dintre lucrurile pe care le găsește la fața locului este un puzzle-ul rebus din New York Sentinel, editia de duminica.

Tess (Lacey Chabert) este redactorul rebusurilor la acel ziar, iar biroul ei este aproape de biroul detectivului. Când drumurile ei se intersecteaza cu ale lui Logan, află despre puzzle. Intrigată, ea cerceteaza acel puzzle, mai ales ca fusese realizat de un colaborator. Când crede că a găsit în puzzle indicii despre furt și crimă discuta cu Logan, dar in zadar. Sunt indicii care au, intr-adevar, legatura cu acel incident?

Dacă da, oare il va convinge pe Logan? The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For este un mister bine construit. Deși bănuiam la început, am fost surprins de mai multe evenimente de-a lungul “drumului” și nu am avut niciun indiciu cu privire la motiv, asta până când Tess a inceput sa lege lucrurile. Da, ea lucrează îndeaproape cu Logan și există scântei certe acolo, totuși ajung amândoi la rezolvare, independent, lucru care chiar mi-a plăcut. Există o mulțime de suspecți “promitatori” și indicii pentru a ne tine prinsi in evenimente până la final.

The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For (2019) Online Subtitrat


Regia: Don McCutcheon
Actori: Lacey Chabert, Brennan Elliott, John Kapelos
An: 2019
Gen: Crima, Mister
IMDB: 6.5


The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For (2019) Online Subtitrat


Trailer