The Corrupted (2019)

Locul actiunii fiind Londra, The Corrupted online subtitrat îl prezinta pe Liam McDonagh (Sam Claflin), eliberat recent din închisoare și hotărât să recâștige încrederea soției și a fiului său. Dar, nestiind Liam, fratele său Sean (Joe Claflin) s-a implicat în “afaceri” cu o mare figura interlopa, Clifford Cullen (Timothy Spall). Tarat inapoi, fara a-si dori acest lucru, în lumea interlopă a criminalilor londonezi, Liam trebuie să-și protejeze familia de oamenii lui Cullen- precum și de poliția coruptă.

Părinții trebuie să știe că The Corrupted este un film britanic despre gangsteri, cu violență explicită și limbaj extrem de puternic de la început până la sfârșit. Sunt ucisi foarte multi oameni, personaje împușcate, sugrumate, lovite de mașini sau aruncate de pe clădiri. Scenele de luptă sunt lungi, sângeroase. Alte scene înfricoșătoare includ un personaj ingropat de viu, o femeie decapitata, un cadavru fiind dezmembrat cu o drujba. Fanii genului vor găsi multe aspecte de care să se bucure.

The Corrupted include si ofițeri de poliție corupti, afaceri dubioase, scene de urmariri și destule tradari. Sam Claflin este distribuit acestui rol in ciuda stilului sau, insa are o prestatie credibilă in personajul lui Liam, fost detinut, ce se regăsește într-o lume din care incearca cu disperare sa scape.

The Corrupted (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Ron Scalpello
Actori: Sam Claflin, Timothy Spall, Hugh Bonneville
An: 2019
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.6


The Corrupted (2019) Online Subtitrat


Trailer