The Corpse of Anna Fritz (2015)

The Corpse of Anna Fritz (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: El cadáver de Anna Fritz
Regia: Hèctor Hernández Vicens
Actori: Bernat Saumell, Albert Carbó, Alba Ribas, Belén Fabra, Daniel Aser
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
Durata: 76 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Oamenii de multe ori de cinematograf, atunci când este nevoie de o evadare adecvat de realitate, dar uneori suntem duși la un loc care este orice, dar o “retragere în condiții de siguranță.” Cadavrul Anna Fritz este un astfel de film care ar prod mai degrabă de machiaj moral decât oferă o fantezie vesel, dar fără a explora întuneric, niciodată nu s-ar putea da peste poveștile The Corpse of Anna Fritz revelatoare care iau un pic mai mult săpat pentru a găsi.

Acum in The Corpse of Anna Fritz, pentru a fi corect, nu mă refer la declarațiile directorului Héctor Hernández Vicens și co-scenaristul Isaac P. Creus ‘despre necrofilie – acestea sunt apele să nu fie traversate. Mă interesează mai mult în dilema care se desfășoară după o morgă este transformat într-un loc de joacă sexuale, care, în timp ce de sondare bolnăvicios deranjant, oferă o admitere teribilă a defectelor doar aduse de către convingerile vinovate.

Filmul The Corpse of Anna Fritz urmează trei prieteni care încep de pre-jocuri de noroc pentru activități în noaptea despre o celebritate celebru nume Anna Fritz (Alba Ribas), dar există o captură – Fritz este mort. Pau (Albert carbo) funcționează ca un spital ordonat, care sună ca o piedică, astfel încât prietenii săi Ivan (Cristian Valencia) și Javi (Bernat Saumell) picătură în a ridica moralul. Dar de ce linii de cocserie și a rupe de fotografii dacă tot divertismentul ai nevoie este ascuns în morga spitalului, acoperit cu o foaie albă? Toată lumea vrea să vadă cadavrul Anna Fritz, dar aceste nemernici norocos să aibă posibilitatea de – o oportunitate se transforma intr-un vis umed necrofil lui. nu ai vrea să fie ultimul om în pat Anna Fritz?

Așa cum era de așteptat, The Corpse of Anna Fritz nu se încheie o dată este administrat injecția finală a omului carne. Așa cum Pau este împingând departe la cadavrul neînsuflețit presupus-a-fi, Anna deschide ochii și prinde oamenii cu pantalonii în vine (bine, una dintre ele cel puțin). Ceea ce începe ca un act-baterea stomac de necrofilie se transformă într-un caz plina floare de rapiță, de îndată ce Anna recapătă cunoștința, iar întrebările deja agitau mintea noastră formează o tornadă morală de proporții respingătoare. E aici, unde poveste Creus “evoluează într-un thriller răpiri de suspans aproximativ trei prieteni acum se confruntă cu o alegere penal – a salva fata care poate identifica două dintre ele ca violatori cadavru-humping, sau tăcere Anna Fritz totdeauna.

Achizițiile în absurditatea pe-o parte se va baza pe capacitatea de a nu se întreabă de ce Anna Fritz trezește. Aflăm de la un voice-over introductiv care Anna a fost găsit în baie în timpul un fel de petrecere, dar învierea miraculoasa nu este îndeplinită cu multă rațiune. Dacă doriți pentru a diseca rațiunea medical din spatele Anna revenind la viață (și nu ca un monstru sau zombie), există o șansă foarte bună pe care va distruge The Corpse of Anna Fritz înainte de a deschide mintea la misterul desfășurare . Vă sugerez să lupta cu acest impuls, deoarece prima caracteristică Vicens “sigur nu joacă ca unul.

Filmul The Corpse of Anna Fritz în sine este abhorrently deranjant în practica sa, dar ororile claustrofobice care bântuie fiecare scenă îngropa fără încetare adânc în psihicul tuturor celor implicați. Javi niciodată împărtășește în “festivități”, astfel încât doar intenții referitoare la crearea Anna Fritz liber. Aceasta freacă Ivan pe un drum greșit, pentru că e ideea lui de a păstra Anna Fritz mort, la fel ca întreaga populație presupune deja in filme online The Corpse of Anna Fritz. Pau arată o ezitare evident să urmeze rotire deranjat lui Ivan pe lucruri, dar el, de asemenea, cowers la gândul de a părinților săi de învățare despre ceea ce a făcut. Capetele lor cap la cap, cu pumnii sunt aruncate, iar potul proverbiala fierbe peste, atunci când se găsesc închisă în morgă cu o singură metodă complicată de scăpare.

Oroarea nu vine de la etajele însângerate și izbucniri violente, dar în loc să instinctele primare ale omului de protecție, și, mai important, starea de paralizie Anna. Subtext curge cu obsesia celebutante societății, tradus într-o decizie înnebunitoare să încalce corpul neînsuflețit unei femei tinere, dar teama abuzivă prins în ochii lui Anna lovește imediat spectatorii prin privirea ei rece, neajutorat. Desconsiderarea sălbatic pentru omenire prin aceea că unul prindere insuflă secundă ceva atât de crud, atât de supărător, și că este într-adevăr, datorită performanțelor constrâns Ribas “. Ea devine de a acționa în propria ei omagiu Uma Thurman “Mireasa”, în Kill Bill, care amintește de propria înviere pat de spital personajului, cu excepția Ribas își petrece cea mai mare parte cadavrul The Corpse of Anna Fritz fără multe dintre capacitatile motorii care ar face ușor de evacuare. Mizele sunt amplificate, dar Anna trebuie să lupte cote insurmontabile fără ajutorul de rezistență fizică, doar discursul manipulator.