The Comedian (2016)

The Comedian (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Taylor Hackford
Actori: obert De Niro, Leslie Mann, Danny DeVito
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Comedian

Regizat de Taylor Hackford, “The Comedian” prezinta nume mari in casting, incepand cu Robert De Niro. In roluri secundare ii vedem pe Leslie Mann, Danny DeVito, Patti Lupone, Harvey Keitel, Edie Falco si Cloris Leachman.

Taylor Hackford a realizat filme bune ca “Ray”, “Parker” si “Against All Odds”. Ce ne-a pregatit de data aceasta? Cateva secvente, in trailerul de mai jos. Povestea il are in centru pe un comedian in varsta care a avut si zile mai bune.

In ciuda eforturilor de a se reinventa, ajunge sa faca ore in folosul comunitatii dupa ce acosteaza un spectator in timpul unui spectacol. Asa o intalneste pe Harmony, alaturi de care traieste o serie de clipe memorabile.

“Comediantul” este uneori amuzant și adesea incomod pentru a viziona, dar este un studiu de caractere interesant. Jackie nu este ușor să-i placă – pentru celelalte personaje ale vieții sale, pentru membrii publicului său diferit sau pentru fanii de film din viața reală care urmăresc acest film … dar luptele sale pentru respect și relevanță, pentru succesul carierei în termenii lui Și poate chiar și un pic de dragoste, sunt provocări la care ne putem referi cu toții.

Rutinele de stand-up, care alternează între planificate și improvizate, sunt adesea pline de umor, uneori în afara și mereu incorecte și politice incorecte. Câștigătorii din viața reală (inclusiv Billy Crystal, Cloris Leachman și Charles Grodin), câțiva jucându-se pe ei înșiși și câțiva colegi care joacă rolul personajului de titlu, adaugă realism și câteva râde la poveste, dar direcția lui Taylor Hackford se simte inegală.


Trailer The Comedian