The Combination: Redemption (2019)

Șase ani și John din filmul The Combination: Redemption (2019) online subtitrat este încă bântuit de moartea fratelui său mai mic. Alegerile cu care se confruntă îl vor împinge la limită ca niciodată.

The Combination: Redemption (2019) Online


Regia: David Field
Actori: David Field, Maha Wilson, Neveen Hanna
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 4.2


The Combination: Redemption (2019) Online


Trailer


Review The Combination: Redemption (2019)

După ce am văzut remorca pentru The Combination: Redemption, m-am plimbat în dubioase, dar sperând de o bună crimă Aussie.

Am avut dreptate să fiu îndoielnic cu romantismul controversat dintre personajul întors John Morkos (George Basha) și terapeutul, interesul iubirii, Amira (Abbey Aziz). Știi acele dragoste dureroase, forțate, care nu au chimie, dar sunt forțate oricum? Da, ou.

Ioan îl întâlnește pe Amira in 2019 subtitrat in romana pentru că ea a fost inițial terapeutul său – nu că un licență în psihologie se va califica în aceste zile … După uciderea fratelui său mai mic (în originalul aclamat 2009, Combinația), John are nevoie de mai mult decât pasiunea sa pentru box, .

Din fericire, romantismul dintre antrenorul boxer creștin și psihologul musulman evoluează și devine mai puțin dureros, cu un pic de umor de la frații lui Amira.

Ceea ce am apreciat la filmul The Combination: Redemption a fost combinarea scenelor (editor: Shelley O’Neil) și munca inteligentă a camerei (directorul fotografiei: Robert Morton) de căi cu apă și tuneluri marcate cu graffiti. Iar scenele de luptă erau realiste cu sângele care se scurgea de la rănile de cap.