The Cold Lands (2013)

The Cold Lands (2013) film online subtitrat

Regia: Tom Gilroy
Actori: John Ventimiglia, Nick Sandow, Lili Taylor, Peter Scanavino, Silas Yelich
Anul: 2013
Gen: Drama
Durata: 100 minute
IMDB: 6.0/10 din 341 voturi

<6AHaff6QbBo/The_Cold_Lands_2013_Hdrip_X264_Ac3_Titan-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

“The Cold Lands” este o dramă intimă despre un tânăr a cărui lume este transformat brusc cu susul în jos, și trebuie să facă drum din lume, înarmat doar cu lecțiile că a fost deja predate. Este interesat de modul în care oamenii se comportă în acest moment, și modul în care interacționează cu mediul lor (case, autoturisme, drumuri deschise, păduri). Ca scris și regizat de Tom Gilroy, acesta constă în întregime din descoperiri. Unele descoperiri sunt mici: momente de interacțiune între oameni mut; special fraze sau omisiuni care dezvăluie caracterul; fotografii de oameni reacționează sau gândire. Alte descoperiri sunt mari, în special o serie de intrigi și un sfârșit abrupt, dar adecvat care te face să te gândești la ce ai văzut și ceea ce a fost punctul de. Daca nu sunteti descurajat de posibilitatea ca s-ar putea place acest tip de film sau lăsați-l simt nedumerit sau frustrat, el vedea acum. Daca doriti mai multe detalii, citiți mai departe, cu înțelegerea că “terenurile rece” este mai puțin o poveste decât o experiență, și că, astfel, orice s-ar putea spune despre el ar putea fi considerat un spoiler.

“The Cold Lands” este stabilit în Catskills munte, în cazul în care tânărul erou Atticus (Silas Yelich) locuieste impreuna cu mama lui Nicole singur (Lili Taylor), un om de serviciu care lucrează noaptea târziu la o clădire de birouri. Filmul observă soarta Atticus “, după mama lui moare de o boala care ea ascuns de el. Speriat, confuz și în negare profundă, Atticus merge pe fugă, ascunzându-în pădurea de lângă casa lui ca polițiști fan afară să-l găsească. E ca și cum un adolescent de versiunea grandios de un pic de copil ascunde sub bedcovers, mai degrabă decât față vești proaste.