The Code (2019)


Ajută cu o donație! Help us with a Donation!

In serialul The Code online subtitrat, procurorii militari participă la cea mai dură provocare din cadrul forțelor armate din SUA, fiind pregătiți să devină și procurori, și avocați ai apărării, și investigatori, și pușcași marini. Cu Anna Wood (The Following și Mad Men).

The Code (2019) Online


Regia: Craig Turk
Actori: Anna Wood, Ato Essandoh, Phillipa Soo
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 5.9


The Code (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

s01e02

s01e03

s01e04

s01e05

s01e06

s01e07

s01e08

S01E09

S01E10

S01E11

S01E12


Trailer


Review The Code (2019)

The Code este un procedeu militar dramatic care urmează unui grup de marini care servesc la sediul general al avocatului judecătorului în Quantico. Căpitanul John “Abe” Avraam (Luke Mitchell) este un avocat judecător (o datorie activă marină care este eligibilă să servească drept procuror, avocat sau într-un post de luptă) care se angajează să caute dreptate militară de către instanța-marțială.

Sub conducerea colonelului Glenn Turnbull (Dana Delany), Abraham, care este adesea partener cu ofițerul superior și prietenul mai marelui Trey Ferry (Ato Essandoh), investighează inteligent și încearcă cazuri care intră sub jurisdicția tribunalului militar.

De asemenea, a fost ajutat de locotenentul Harper Li (Phillipa Soo) și ofițerul de poliție Rami Ahmadi (Raffi Barsoumian), care oferă asistență din partea biroului. Între timp, el se află adesea pe partea opusă a curții de judecată de la colegul de avocat al judecătorului, Maya Dobbins (Anna Wood), care nu are nicio problemă să-l provoace în ciuda prieteniei.

Toți muncesc din greu să adere la codul uniform al justiției militare, dar se confruntă, de asemenea, cu presiunea care vine din faptul că a fost primul și, mai ales, marinarii.


The Code (2019)
The Code (2019) Online Subtitrat in Romana

In serialul The Code online subtitrat, procurorii militari participă la cea mai dură provocare din cadrul forțelor armate din SUA, fiind pregătiți să devin

Notă film - PortalulTauTV.net:
3