The Club – El club (2015)

The Club – El club (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Pablo Larraín
Actori: Roberto Farías, Antonia Zegers, Alfredo Castro, Alejandro Sieveking
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Club – El club

Traind in exil la La Boca , Chile , patru preoti destul de rusinosi si o calugarita sunt suspectati de crime variind de la abuz pana la omorarii copiilor din mame necasatorite si primesc o vizita de la un consilier al angajatilor.

Din păcate, abuzul asupra copiilor și Biserica Catolică merg mână în mână, cu infractorii rareori pedepsiti. M-am dus la o școală catolică, iar ani după ce am părăsit-a raportat că unul dintre preoții care lucrează acolo ca principal a avut, de fapt, a avut aventuri sexuale cu minori. Este un subiect urât, aproape tabu pentru a vorbi despre, provocând acest film să fie tot mai curajoasă și confruntându.

Un lucru este sigur foarte curând în EL CLUB; Papa Francisc și Vaticanul ar plăcea să măture acest film sub un covor, la fel ca preotii înstrăinate pe care le întâlnim. Ei locuiesc împreună într-o casă retrasă și ele sunt ascunse de la societate; orele pe care le pot merge in afara sunt foarte limitate. Locuinta este condusa de un transformat-călugăriță-îngrijitor, și funcționează ca un fel de acasă preot pentru limită de vârstă, cu o suferință în mod clar de un fel de demență. Acest lucru, deși este o casa de pensii, cu o diferență, deoarece este o casă pentru preoți cu … anumite schelete ascuns în dulap lor.


Trailer The Club – El club