The Clovehitch Killer (2018)

O familie perfecta din filmul The Clovehitch Killer online subtitrat este distrusa atunci cand munca unui criminal in serie loveste prea aproape de casa. Dylan McDermott joaca in acest portret friguros al raului american.

 The Clovehitch Killer este cea mai mare si cea mai buna surpriza pana in prezent in 2018. Acesta este un film minunat care evita cliseele usoare ale genului criminal in serie, in favoarea unei vizite mai adanci. Filmul va face tensionat, deoarece complotul genereaza sentimente emotionale reale pentru personaje. Impreuna cu performante remarcabile de la membrii de casting, totul se adauga la o imagine care nu este usor sa se scurga dupa ce ati terminat vizionarea.

Povestea The Clovehitch Killer se afla intr-un oras mic din Kentucky. Este un fel de loc unde nu se intampla nimic, cu exceptia cazului in care acum s-a intamplat ceva. Cu un deceniu inainte, un ucigas tortura brutal si ucidea zece femei. Charlie Plummer il interpreteaza pe Tyler Burnside, un adevarat baiat bun, daca ar fi vreodata unul. Este un cercetas care se ofera voluntar la biserica sa. Este, de asemenea, fiul unui membru comunitar proeminent, respectat, Don (Dylan McDermott) si al sotiei sale religioase, Cindy (Samantha Mathis).


Regia: Duncan Skiles
Actori: Charlie Plummer, Dylan McDermott, Samantha Mathis
An: 2018
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 6.5


The Clovehitch Killer (2018) Online Subtitrat