The Chronicles of Riddick Dark Fury (2004)

The Chronicles of Riddick Dark Fury (2004) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cronicile lui Riddick Furia intunecata
Regia: Peter Chung
Actori: Vin Diesel, Rhiana Griffith, Keith David
An: 2004
Gen: Animatie, Actiune, SF
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Chronicles of Riddick Dark Fury

Apreciatul animator Peter Chung ne aduce o nouã viziune a universului lui Riddick.

Renumitul animator Peter Chung (The Animatrix, Matriculated, MTV’s Aeon Flux) ne prezintã Cronicile lui Riddick: Furia Întunecatã, o nouã aventurã palpitantã din saga Cronicilor lui Riddick! Riddick e capturat de vânãtori de recompense si e obligat sã se lupte cu niste soldati de neoprit si cu niste creaturi diabolice. Vederea pe timp de noapte a lui Riddick si cunostintele sale în materie de luptã corp la corp sunt tot ce stã între el si o soartã mai rea ca moartea, în acest SF ce face legãtura între filmele Pitch Black si Riddick – Bãtãlia începe.

Ma termina sa vad animatii SF facute la repezeala ,fara pic de consistenta si fara personaje cat de cat agreabile.Din pacate Dark Fury exact asta ofera.Un mulaj intre anmatie pe calculator si animatie clasica care arata incredibil de rau.Un Riddick salvat doar de vocea inconfundabila a lui Diesel, un subiect care nu impresioneaza pe nimeni si niste personaje feminine atat de iritante ca merita date ca hrana abominatiei alea care se plimba pe holurile navei.

Singurul lucru care mi-a placut a fost ideea criogenarii criminalilor, astfel incat acestia sa devina “living statues”. In fine, ca o concluzie: Dark Fury asta se vrea un cross-over intre Pitch Black si Chronicles. Ceea ce ii reuseste. E un cross-over rau, dar care justifica cronologic destul actiunile de la inceputul Cronicilor.

Nota 3!Nu am crezut ca voi da vreodata atat unei animatii, mai ales uneia SF.