The Chosen (2015)

The Chosen (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Ben Jehoshua
Scenariu: Ben Jehoshua
Actori: Kian Lawley, Elizabeth Keener, Angelica Chitwood
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 3.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6womCMBWHd8/ales15" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Chosen

Atunci cand un demon nemilor rapeste o fetita , acesta incepe sa se ataseze de ea , dar familia acestei fete este aruncata intr-o lupta impotriva timpului , in scopul de a o salva pe fetita si sa trimita inapoi demonul acela de unde a venit , in iad.

Un blestem are loc într-o familie în care vârsta fiecăruia pare prea tânăr sau inselator prea vechi. Este unul dintre lucrurile ciudate despre Aleșii, firele par foarte tineri pentru personajele lor, care joacă unchiul și mama, deși acestea sunt mai potrivit ca frați. Mai mult, pe scurt sari ocazional sperie rândul său, în comedie neintenționat cu care acționează rigid și scene incomode ca și cum aceste evenimente sunt farse mers prost în loc să bântuie autentic.

Pentru a creditului său, setup-ul pentru premisa este decent. Este o poftă de mâncare mai unic al parcelei cu o posesie obișnuită. E o bună utilizare a obligațiunilor de familie aici, cele două conduce poate, cel puțin a produce relații platonice pe ecran. Este cu siguranta indreptata spre publicul mai tineri, care se poate referi mai mult. Cu toate acestea, hotărând nu este superb peste tot în jurul, astfel, mai mult caracter încearcă să introducă mai mult ele devin ca niște străini ciocnindu-se unul pe altul.

Orice încercare de groază dispare rapid. Brusc pop-up de femeie aleatoare sau copil holbezi în mod bizar doar face incomod ciudat, departe de a fi înfiorător. Mai târziu se bazează pe branzos CG și efecte practice neconvingătoare care împiedică tensiunea totală. Dramă între personaje este inconsistentă, dezvoltarea, uneori, se întâmplă prea brusc sau pur și simplu în mod inexplicabil arbitrar.


Trailer The Chosen