The Child in Time (2017)

The Child in Time (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Julian Farino
Actori: Benedict Cumberbatch, Kelly Macdonald, Stephen Campbell Moore
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Child in Time

Bazat pe un roman de Ian McEwan care în sine nu este ușor de distilat. Benedict Cumberbatch joacă scriitorul Stephen care își pierde fiica de 4 ani într-un supermarket și este bântuit de această pierdere, deoarece această poveste mistică se întinde înapoi și înainte în timp.

Narațiunea încurcată vă lasă neimpresionată și confuză, dar cel puțin sunteți prinși de voința lui Ștefan de a supraviețui, de a lua fiecare zi în timp ce vine, iar fiica sa este vizibilă și acolo, dar și pierdută.

Între timp, căsnicia sa sa destrămat cu soția lui Julie (Kelly Macdonald), care îl învinovățeste și apoi câțiva ani mai târziu, având relații mai calde, deși filmul se termină cu nașterea neașteptată a fiului lor, concepția trebuie să fi avut loc înainte ei s-au separat sau s-au împăcat pe scurt.

Filmul are, de asemenea, o poveste secundara a editorului si prietenului lui Stephen, Stephen Campbell Moore, care are un fel de tulburare nervoasa si devine din ce in ce mai mare. Nu mai puțin o persoană decât prim-ministrul britanic care îi spune lui Ștefan să țină ochii pe Charles. La început ați putea crede că acest comportament ar putea fi la ceva cu implicarea Charles în răpire? Se pare că nu este cazul.

Charles devine om mental într-o stare copilă pierdută în timp, în timp ce Stephen și-a pierdut fizic fiica. Pe parcursul anilor, Julie îi spune că într-o zi probabil că fiica îi va căuta.