The Charnel House (2016)

The Charnel House (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Craig Moss
Actori: Erik LaRay Harvey, Joe Keery, Nadine Velazquez
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Charnel House

În 1983, Fairmont Carne Company a fost acasă la o sinucidere oribil, uciderea unui băiat pe nume Rupert, care a fost prins în haos. Zeci de ani mai târziu, proprietatea se redeschide ca Lofts Fairmont, Alex (Callum albastru). In speranța de a face o avere cu spații sale de viață futurist în interiorul unei clădiri istorice. Ceea ce face o viață pentru soția Charlotte (Nadine Velazquez) și fiica sa tulburat, Mia ( Makenzie Moss).

În timp ce Cornish preservationist (Neil Thackerberry) vocile neplăcerea lui cu clădirea, noii chiriași iubesc casele lor inteligente. Cu Emily (Danielle Lauder) și Jackson (Andy Favreau) profitând de tehnologie. In timp ce Devin (Erick LaRay Harvey) face un pas înapoi , căutând o conexiune secretă. Întemeiere în rolurile lor noi proprietar, pacea Alex și Charlotte este deranjat rapid de evenimente supranaturale, cu fantoma lui Rupert se întoarce să bântuie ecranele Lofts Fairmont, provocând moartea a rezidenților unul câte unul.

Poate că scenariștii Emanuel Isler și Ciad Israel sunt vegetarieni, luând această șansă de a ambarcațiunile de o poveste de groază care condamnă sacrificarea animalelor pentru hrană, stabilind coșmarul lor într-o clădire care a fost o dată lubrifiata cu măruntaie și suferință, iar acum este acasa, la confortul modern și stabilitate. “Casa Charnel” oferă un complot fascinant departe de elementele de bază ale genului, folosind istoria stranie a Fairmont pentru a inspira un alt fel de sub-bîntuie pentru a merge cu mânia lui Rupert.

Este Cornwall, care reprezintă cea mai mare agitație cu mansarde, dezgustat istoria abator Fairmont și atitudinea blazată a lui Alex spre o astfel de agonie industrializate, iar el primește prima lovitură de groază într-o secvență timpurie, urmărindu-l lupta cu imagini bazate pe vacă în timpul nopții ca vine ceva pentru preservationist provocat cu ușurință.


Trailer The Charnel House