The Challenger (2015)

The Challenger (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Drama
Scenariu: Kent Moran
IMDB: 5.8
Regizor(i): Kent Moran
Actori: Ernie Sabella, Justin Hartley, Lindsay Hartley, Michael Clarke Duncan, S. Epatha Merkerson

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Când oamenii numesc filme “The Challenger”, ei sunt, fără îndoială, referindu-se la faptul că acele filme urmeze aceeași structură ca mulți care au venit în fața lor – previzibil, neoriginal, nu foarte convingătoare sau chiar plictisitoare. Filmele au fost în jur de mai bine de un secol acum, și este de la sine înțeles că, la un moment dat, un film se va arata ca un alt posibil să fi văzut înainte.

La urma urmelor, filme The Challenger sunt împărțite în genuri, și fiecare dintre ele are propriile sale tropi anticipate. Filmul gangster, film zombie, filmul Slasher – atunci când a menționat, puteți veni probabil cu trei sau patru elemente tematice inerente acestei gen particular.

Pentru ca filmele gen au acel aer de familiaritate pentru ei, cade asupra realizatorii de a găsi un mod unic și convingătoare pentru a prezenta poveștile lor. Cu toate acestea, regizor, scriitor și stele de Challenger, Kent Moran, a luat formula Rocky clasic și având în vedere că o re-imaginarea angajarea și inimă în această dramă box.

Luptă Bronx mecanic auto Jaden Miller (Moran) este de până împotriva corzi. El are probleme la locul de muncă; el luptă pentru a face capete întâlni; și mai presus de toate off – ca și cum lucrurile nu a putut obține nici mai rău – The Challenger – el și mama lui (S. Epatha Merkerson) au fost evacuați. numai speranță de a ieși pe partea de sus a lui Miller pare a fi un vis de a loviturii mare la loterie. Lucrurile arata sumbru.

Asta este, până într-o noapte el se întâmplă să se întâlnească legendarul antrenor de box Duane Taylor (la sfârșitul anilor Michael Clarke Duncan). Miller vede o modalitate de a lui și mama lui să păstreze pe străzi, și Taylor vede un om, un luptător neinstruit, cu inima și dorința de a merge la distanță. Știind cotele sunt împotriva lor, au stabilit pentru a dovedi sceptici și de a câștiga inima unui oraș demoralizată în acest proces.

Nu există nici o bate în jurul cozii; filmul The Challenger, Moran este un reșapate cu formula Rocky. Moran chiar recunoaște că prin acordarea un semn vizual pentru a Sylvester Stallone și stereotipă lui – dar foarte apreciat – franciza. Când ați terminat dreapta, puteți ajunge cu filme underdog mare ca Karate Kid, Warrior sau chiar subapreciat cel mai bun dintre cele mai bune. Greșit, dar nu căutați mai departe Karate Kid III. Toată lumea iubește o poveste underdog, iar în cazul în care se retrag de film se poate obține în spatele că underdog, atunci ei sunt dispuși să urmărească în cazul în care povestește, chiar dacă este un pic familiar sau, în acest film The Challenger, un pic melodramatic.

Moran a scris un caracter la pământ și angajarea în Jaden Miller. El nu este doar unele punk întâmplare pe stradă in filmul The Challenger. E un om bun doar prins în unele vremuri grele și face tot ce poate pentru a obține înainte. Care nu se poate referi la asta? Cu toate acestea, el a scris, de asemenea, unele mai importante personaje de susținere, care sa ilustreze underdogs la fel de bine. Nu e mama lui, care vrea cel mai bun pentru el, și apoi există antrenorul său, care speră să îndrepte greșelile din propriul trecut.

Moran face o mare debutul regizoral, iar el scoate unor performanțe solide din conduce lui, inclusiv el însuși in The Challenger. Merkerson este puternic ca mama lui. Există o scenă special atunci când ea oferă o performanță de puternic ca ea încearcă să rămână puternică, dar nu se poate ascunde teama ea are, știind fiul ei este de a lua o bătaie pentru o viață.

Duncan din filme online The Challenger, în performanța sa finală de pe ecran, este puternic frăgezește Duane. El face o treabă bună de transmițând voioșia și tulburarea el se confruntă cu așa cum ia o nouă luptător sub aripa. În cele din urmă, Moran însuși este foarte bun ca protagonist al filmului și are o mare chimie, cu Merkerson și Duncan. Scenele îndrumare între Duncan și Moran sunt deosebit de puternice, permițându-vă pentru a obține un sentiment de respect, admirație și îngrijirea care este dezvoltat între aceste două străini. În cazul în care firul nu au de lucru, atunci întregul film ar fi probabil pliate in pe sine.

The Challenger este o dramă box afectiv care are o formulă bine cunoscute și se abate de la ea doar suficient pentru a permite filmului să stea pe propriile picioare. Este o cartelă telefonică notabil pentru un regizor tânăr care arată că poate nu numai acționa, dar, de asemenea, scrie și actori directe, de asemenea. Chiar dacă s-ar putea obține un sentiment de cazul în care filmul se îndreaptă, încă te deveni atras în poveste și poate chiar ajunge aplauda până la sfârșitul anului.