The Case for Christ (2017)

The Case for Christ (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Gunn
Actori: Mike Vogel, Erika Christensen, Faye Dunaway
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Case for Christ

Un jurnalist de investigaţie, ateu convins, îşi ia misiunea de a dovedi că Dumnezeu nu există după ce soţia lui devine creştină practicantă.

Filmul “The Case for Christ” se bazează pe best-sellerul omonim al jurnalistului Lee Strobel și explorează modul în care acesta caută să-și folosească aptitudinile și inteligența pentru a încerca să demonstreze că nu a fost nicio înviere a lui Hristos și creștinismul se bazează pe o serie de mistificări. Rezultatul a fost că Strobel s-a convertit la credința în Hristos.

“Filmul urmărește povestea adevărată a lui Lee și Leslie Strobel; a căror căsătorie s-a clătinat în urma coliziunii dintre credința ei și ateismul determinat al soțului. Re-povestirea călătoriei lor oferă o viziune caldă a cercetătorilor amănunțite pe care le-a realizat Lee Strobel”; afirmă producătorii filmului.La rândul său; Lee Strobel a declarat că volumul său; The Case for Christ; „pune o fundație de dovezi copleșitoare pe care se poate construi credința”

În rolurile principale evoluează actorii: Mike Vogel; Erika Christensen; Faye Dunaway; Robert Forster; L.Scott Caldwell și Frankie Faison. Regia filmului este semnată Jonathan M.Gunn.

Strobel a câștigat numeroase premii în anii ’80 pentru anchetele jurnalistice și a fost promovat ca editor pentru afaceri juridic al ziarului Chicago Tribune.