The Calling (2014)

The Calling (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Thriller
Producator(i): Scott Abramovitch , Inger Ash Wolfe
IMDB: 5.8
Regia: Jason Stone
Actori: Susan Sarandon, Gil Bellows, Ellen Burstyn

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Detectiv Hazel Micallef (Susan Sarandon) abia polițiilor orașul adormit din Fort Dundas. Micul burg canadian nu are nevoie de munca de poliție de mult și atât de faptul că răutatea vârstei și a alcoolismului sunt mananca departe la vitalitatea lui Hazel nu are impact asupra ei zi de locuri de muncă mult in The Calling. Impreuna cu colegi mic oraș polițist Ray Green (Gil Bellows), ea poate face treaba. De fapt, nu poate fi chiar mult pentru noul Ben Wingate ofițerul de (Topher Grace), pentru a face pe o bază de zi cu zi.

Desigur in filme online The Calling, toate acestea se schimbă atunci când Hazel găsește corpul unui prieten local, de la biserică stând într-un scaun de cameră de zi, fără cap, care este complet atașat. gâtul ei a fost aproape rupt complet și gura ei a fost pus cu migală într-un țipăt artificial, o tehnică pe care suntem informați ar dura aproximativ o oră post-mortem ca ucigașul are gura deschisă și așteaptă rigoare mortis să se stabilească în. înfiorător, nu? Lucrurile devin și mai deranjant atunci când altcineva, într-o altă jurisdicție, dar nu prea mult pentru Hazel pentru a observa, se termină cu o parte din stomacul lor îndepărtat pe calea cea grea. E un criminal în serie în Canada din filmul The Calling. Poate Hazel și un nou tip de Ben ajunge la partea de jos a acestuia?

Nu este nici un spoiler The Calling să-ți spun cine este criminalul în serie pentru că regizorul Jason Piatra stabilește “The Calling”, mai mult ca un joc de pisica-a șoarecele și decât un mister (unul dintre multele greșeli de calcul). Și așa, la începutul anului, ne întâlnim cu Simon (Christopher Heyerdahl), un om într-o haină lungă neagră cu o pungă care prevesteste răul să vină. Simon este un domn înalt soft-vorbit și totuși mai ales înfiorător, care pare să vrea să ajute, cum ar fi cu fiica bolnavă de o chelneriță el se întâlnește, dar filmul telegrafiază malvolența lui cu fiecare încadrare exagerată sau scor subliniind. Alun și Ben urmeze calea de distrugere a lui Simon, în timp ce învățăm din motive religioase criminal în serie și sperăm lui Dumnezeu că filmul are o surpriză sau două în mânecă.