The Call Up (2016)

The Call Up (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Charles Barker
Actori: Christopher Obi, Morfydd Clark, Max Deacon
Anul: 2016
Gen: Actiune, SF
IMDB: 4.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Call Up (2016)

Un grup de jucători pasionaţi de jocurile online primesc o invitaţie misterioasă, aceea de a testa un nou joc video. Un joc al cărui acţiune se petrece într-o realitate virtuală ce se confundă cu realitatea. Grupul este încântat de propunerea făcută şi acceptă fără să ezite. Fascinaţi de echipamentele sofisticate puse la dispoziţia lor. Jucătorii sunt decişi să parcurgă fiecare nivel în parte al jocului şi să elimine din peisaj toţi adversarii. Însă când grupul realizează că rivalii şi gloanţele folosite de aceştia sunt cât se poate de reale începe lupta dramatică pentru supravieţuire. O singură greşeală îi poate costa viaţa.


Trailer The Call Up (2016)


Review The Call Up (2016)

De data aceasta este real. Verticală Entertainment a lansat un trailer oficial pentru un film de acțiune SF numit The Call Up, de la scenaristul / regizorul Charles Barker despre un joc virtual video de realitate, care se dovedește a fi mai mult decât un joc simplu, inofensiv video. Povestea urmareste un grup de jucători invitați să participe la un brand experiență nouă realitate virtuală trage-’em-up, dar în curând vor descoperi că nu poate fi un “joc” la urma urmei. Acest lucru se pare că a împrumuta conceptul Jocul lui Ender și combinarea cu realitatea virtuală nebunie. Distributia ii include pe Max Deacon, Morfydd Clark, Ali Cook si Christopher Obi. Este de fapt, pare că are o acțiune solidă, dar eu nu sunt sigur dacă restul va fi bun. Costumele arata un pic cheesy. Uite.

Un grup de jucători online sunt invitați să încerce un joc video de stat-of-the-art realitate virtuală, dar lucrurile iau o întorsătură sinistră când acești stăpâni ai trage ’em up descoperi care vor fi literalmente lupta pentru viața lor. Call Up este o caracteristică SF de film scris și regizat de cineastul Charles Barker, ceea ce face caracteristica lui regie de debut după ce a făcut un premiat film de scurt anterior.