The Brink (2017)

Inspectorul de poliție Tung (Zhang Jin), un inspector de poliție, este într-o misiune de a distruge sistemul de contrabandă cu aur al lui Shing (Shawn Yue), dar nu la arestat. Pe măsură ce Tung își continuă urmărirea, descoperă implicarea lui Shing în seful triadei Blackie (Yasuaki Kurata); care se ascunde pe o navă de croazieră de cazinou în marea liberă. Shing a fost implicat într-o luptă pentru putere în ringul de contrabandă; și este forțat să-l omoare pe tatăl său adoptat. El își pierde, de asemenea, partea lui de contrabandă cu aur către Blackie. Pentru a ajunge chiar, Shing apare pe croazieră, în timp ce Tung este acolo să-l vâneze.

Este posibil ca acesta să nu aibă numele de marcă “SPL”, însă debutul lui Jonathan Li ar fi avut loc chiar dacă directorul său de acțiune; Li Chung-chi, a fost de asemenea responsabil pentru bătăliile greu de răsfățat.

Aici, ambii Lis s-au alăturat unui thriller de crimă care folosește oceanul și cei care își desfășoară comerțul cu el ca un fundal tematic unic. În inima acestei povestiri se află un inel de contrabandă cu aur; condus de un echipaj de pescari, creat de un Big Boss, al cărui bord este un vas de croazieră plutitor de jocuri de noroc.


Regia: Jonathan Li
Actori: Ka Tung Lam, Janice Man, Cecilia So
2017
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.5


The Brink (2017) Online Subtitrat