The Break-Up (2006)

Intr-o comedie romantica ca in filmul The Break-Up, lucrurile se petrec in general dupa o formula clasica probata ca fiind adevarata: baiatul intalneste o fata, totul merge bine, dupa care putin mai rau, totul ducand totusi spre un final fericit.

Dar ce se intampla atunci cand baiatul si fata vin acasa seara obositi dupa o alta zi de munca? Ce se intampla atunci cand rutina incepe sa-i innebuneasca? Ce se intampla cand lucruri simple care ii apropiau de obicei incep pur si simplu… sa-i faca sa se supere unul pe celalalt?


Titlu Romania: Despărțiți dar împreună
Regia: Peyton Reed
Actori: Jennifer Aniston, Vince Vaughn, Jon Favreau
An: 2006
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.8


The Break-Up (2006) Online Subtitrat


Trailer


Review The Break-Up (2006)

Despartiti, dar impreuna… o comedie romantica neconventionala care urmareste povestea, de cele mai multe ori comica, alteori dureroasa, dar intotdeuna antrenanta, a unui cuplu care se indreapta spre destramarea a ceea ce era odata o relatie solida si plina de dragoste.

VINCE VAUGHN si JENNIFER ANISTON sunt Gary si Brooke, un cuplu care lasa o mica neitelegere sa iasa de sub control si deodata se descopera pe ei insisi – dupa doi ani petrecuti impreuna – confruntati cu o grea alegere: dragostea sau o pierdere materiala.

Un cuplu fericit odata, cei doi refuza acum sa se mute din apartamentul pe care l-au impartit si amenajat cu atentie ceea ce duce la un adevarat razboi de reactii necontrolate. Despartiti, dar impreuna se poate lauda cu o distributie de exceptie compusa din prieteni si familie, cei care sar in ajutorul lui Gary si Brooke dandu-le sfaturi din toate perspectivele posibile.

De partea lui Gary este cel mai bun prieten al sau, Johnny O (JON FAVREAU); agentul lui de vanzari imobiliare, Riggleman (JASON BATEMAN); mai sunt si fratii si partenerii lui de afaceri, obsedatul de munca Dennis (VINCENT D’ONOFRIO), autointitulatul super-agreabil Lupus (COLE HAUSER). De partea lui Brooke sunt: prietena sa Addie (JOEY LAUREN ADAMS); sotul lui Addie, Andrew (PETER BILLINGSLEY); fratele viu colorat imbracat (dar nu gay!) al lui Brooke, Richard (JOHN MICHAEL HIGGINS); bine-intentionata ei mama (ANN-MARGRET); si trasnitii ei colegi de munca, Marilyn Dean (JUDY DAVIS) si Christopher (JUSTIN LONG).