The Brave (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) din serialul The Brave și echipa sa de eroi militari formată din agenți speciali reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit. Sergentul lunetist Jasmine “Jaz” Khan (Natache Karam), ofițerul de contra-spionaj Amir Al-Raisani (Hadi Tabbal), medicul Joseph “McG” McGuire (Noah Mills) și expertul în comunicații și tehnologie Ezekiel „Preach” Carter (Demetrius Grosse) completează echipa de teren a lui Dalton.

Directorul Patricia Campbell (Anne Heche), împreună cu specialistul cultural Noah Morgenthau (Tate Ellington) și coordonatorul Hannah Archer (Sofia Pernas) oferă suport și informații esențiale pentru îndeplinirea fiecărei misiuni din Washington D.C., având acces la unele dintre cele mai complexe tehnologii de supraveghere.

Toți membri acestei echipe de elită, fie că sunt în Washington sau în diferite teatre de operațiuni, au un crez comun – libertatea este mai presus de orice. În fiecare episod, „Cei bravi” vor călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, se vor confrunta cu provocări greu de depășit, în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încredere reciprocă.


Regia: Dean Georgaris
Actori: Anne Heche, Demetrius Grosse, Claire Weinstein
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 7.0


The Brave SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E08

S01E10

S01E11

S01E12

S01E13


The Brave (2017)
The Brave (2017) Online Subtitrat in Romana

În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) din serialul The Brave și echipa sa de eroi militari formată din age

Editor's Rating:
4