The Boys (2019)

Un grup de vigilanți din serialul The Boys (2019) online subtitrat se străduiesc să dea jos o echipa de supereroi corupți care abuzează de superputerile lor.

În 1986, scriitorul Alan Moore a studiat cu precizie întrebarea “who watches the Watchmen?’” în superbul său Watchmen. Douăzeci de ani mai târziu, creatorul Garth Ennis al Preacher și artistul Darick Robertson ar răspunde la această întrebare cu The Boys, o explozie cinică, dar distractivă, înghițită de nebunie cu costume colorate.

The Boys (2019) Serial Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Evan Goldberg, Eric Kripke, Seth Rogen
Actori: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Elisabeth Shue, Karen Fukuhara, Tomer Kapon
An: 2019
Gen: Seriale Online, Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 8.7


The Boys (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

The Boys (2020) SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Trailer


Recenzie serial The Boys (2019)

Situat într-o lume în care super-eroii sunt tratați ca celebrități din A-list și în cazul în care corporații importante folosesc ” pentru propriile lor agende politice, The Boys își imaginează personaje de super-putere asemănătoare cu cele descrise în Marvel și DC Comics ca datorii îndrăznețe, îndreptățite, arogante și periculoase.

Introduceți banda titulară cunoscută sub numele de The Boys – o forță vigilentă care intenționează să folosească operațiuni ascunse, tactici murdare și violență sângeroasă pentru a ține sub control aceste “eroi”.

Cu genul de super-erou viu și lovind mai mult decât oricând pe diverse medii, adaptarea TV a lui The Boys la Amazon Prime nu a putut fi mai bine programată. Cu o echipă creatoare, inclusiv creatorul supranatural Eric Kripke, directorul Cloverfield Lane, Dan Trachtenberg, și fan-ul Ennis, Seth Rogen, în scaunul producătorului, această versiune de mici dimensiuni a seriei de benzi desenate trimite frumos starea modernă de saturație media superioară momente, oferind în cele din urmă ceva unic și nou pentru cei obosiți de smackdown-urile super-erou standard.

Scripturile lui Kripke reprezintă o adaptare perfectă a filmelor de benzi desenate, păstrând comedia neagră și satira arzătoare care a făcut din povestirile originale atât de multă distracție de citit. Luând ghinturi ghimpate de la corporatocrație și hărțuirea post-Weinstein la locul de muncă la dopajul sportiv și propaganda media, The Boys construiește rapid o lume complet credibilă, dar fantastică, în timp ce ține o oglindă terifiantă pe cont propriu. Rezultatul final este incredibil de cinic și întunecat, dar nu fără farmec.

The Boys (2019) Online Subtitrat in Romana

Intunericul comedic intunecat este perfect, in timp ce spectacolul dezvolta o atingere mai inima autentica decat comedia vreodata, mai ales cu personajele sale principale. Jack Quaid, ca om al nostru Hughie, departe de imaginea personajului din benzi desenate, este totuși un plumb perfect și simetric, condus de o întâlnire traumatizantă cu un super-erou care se alătură băieților, în timp ce Erin Moriarty Annie Ianuarie (superstar-ul AKA Starlight) oferă o cantitate mai mare de greutate dramatică, ca și eroul naiv, dar plin de viață.

Ambele linii de poveste se desfășoară în paralel unul cu celălalt și se completează reciproc perfect, artiștii interpreți sau executanți înșiși dezvoltând un raport frumos, care este tantalizator în relația sa cu dezvoltarea parcelei principale.

Adevărata tratație este Karl Urban, liderul băiatului, Billy Butcher. Părți egale fermecătoare și periculoase, Urbanul luminează în fiecare scenă în care se află amenințare subevaluată și un umor atât de întunecat, este opac. Un adevarat anti-erou, cu o dragoste pentru cuvantul C si un fel de violenta ultra violenta care ar face ca Batman sa fie rosu, personajul ramane cel mai intrigant in toate cele trei episoade avute in vedere, cu o multime de promisiuni dramatice pe masura ce evenimentele din sezon sunt stabilite mişcare.

Din episoadele menționate, episodul pilot este cu ușurință cel mai bun, deși la început este unul lent. Îndreptându-ne cu atenție lumii și tradițiile sale, detaliile (atât mari cât și mici) sunt fascinante și provocatoare, în timp ce ultimele 15 minute sunt definiția unui televizor extraordinar, șocant. Momentele cheie din cărți sunt recreate cu iubire, dar noi secvențe și personaje sunt la îndemână pentru a susține materialul existent și pentru a oferi un echilibru mai mic aspectelor comicului mai bătătorit, fierte.

The Boys (2019) Online Subtitrat in Romana

Direcția lui Trachtenberg este un triumf, evocând spectacolul celor mai bune filme super-eroice cu o ușurință neobișnuită, dar găsind totodată și aroma proprie atunci când vine vorba de aspectele mai aspre, de jos până la pământ.

În ciuda tuturor acestor lucruri, episoadele 2 și 3 sunt mai puțin reușite, ambele făcând un ritm pedestru în ceea ce privește povestea și incidentul, dar grăbesc introducerea de personaje majore cu fanfare puțin. În timp ce unele personaje de la benzi desenate sunt cumpărate fără cusur la viața pe ecran (negrii și toți), alți jucători importanți precum Laptele Mamei (Laz Alonso) și Frenchie (Tomer Kapon) sunt redați oarecum diluați și plictisiți, în timp ce personajele cheie precum Karen Fukuhara Femeia trebuie să se prezinte încă.

Concentrarea asupra super-eroilor și a salariaților lor este binevenită, dar diminuarea timpului de screening pentru Butcher, Hughie și The Boys înșiși este uneori frustrant. Acestea fiind spuse, evenimentele se întâlnesc astfel încât să sperăm că vom aborda această problemă minoră până la sfârșitul Episodului 3.

O mișcare nehotărâtă, fără compromisuri, pe mitologia super-erotică, cu o rotație satirică, băieții pot să se poticnească ocazional, pe măsură ce primesc primii pași, dar toate semnele indică aici ceea ce poate fi una dintre cele mai inspirate, inteligente și insane, drumul pe ecran. Cei cărora le place super-eroicul lor curat și admirabil vor fi cei mai buni, dar pentru cei care doresc ceva aproape de genunchi și încărcați cu originalitate, băieții pot fi exact ceea ce căutați.