The Boy (2015)


The Boy (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Craig William Macneill
Scenariu: Craig William Macneill, Clay McLeod Chapman
Actori: David Morse, Rainn Wilson, Jared Breeze
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Boy

Puștiul Ted Henley (Jared Breeze) și tatăl lui (David Morse) se ocupă de o mică afacere de familie – The MT. Vista Motel. Cei doi au rămas singuri după ce mama puștiului a fugit cu un oaspete în urmă cu mai mulți ani, furând practic sufletul acestui motel și unul dintre puținii clienți care veneau în mod regulat.

Acest hotel se află într-o zonă în care oaspeții ajung doar din întâmplare, iar de când ea a plecat, tatăl lui Ted s-a scufundat în depresie devenind aproape o fantomă ce bântuie prin hotel și îl lasă pe Ted să se descurce singur. În această izolare, nelegat de ideea de părinte, prietenie sau afecțiune, Ted dezvoltă fascinația față de moarte.

Băiatul urmeaza evolutia – sau începutul ei – de un băiat de la fiul tulbure al unui manager de motel nu a reușit, să înmugurire criminal în serie. Cinematografie și partitură sunt pur și simplu remarcabile, cum sunt spectacole de întreaga distribuție, iar filmul poartă o atmosferă extraordinară de amenințare clocitoare, în timp ce capturarea în același timp curiozitatea lipsită de griji – și cruzimea – a unui copil singuratic.