The Boss Baby: Back in Business (2018)

The Boss Baby: Back in Business online subtitrat de la Netflix, este un serial de animatie iesit din omonimul film de succes in care Bebe Sef il aduce la birou pe Tim, fratele sau mai mare, ca sa-l invete arta afacerilor.

Filmul Boss Baby a fost bun, amuzant, dar a fost inconsecvent cu complotul sau cu informatiile date, fiind ca era contradictoriu cu ceea ce s-a spus mai devreme in film. Dar aceasta serie de televiziune, The Boss Baby: Back in Business online subtitrat, a fost mult mai buna, mai amuzanta si nu ma pot gandi la un fel de gauri in scenariu, in intreaga serie. Seria cuprinde doua sezoane a cate 13 episoade pe Netflix. Cele mai multe episoade ale serialului se invart in jurul lui Boss Baby, Tim si a echei (Staci, Jimbo si tripleti), asigurandu-va ca oamenii iubesc copiii.

Seful se uita la contorul mic al inimii sale pentru a vedea nivelul oamenilor din jurul orasului, pentru a vedea cate persoane iubesc bebelusii. Exista un scenariu din aceasta serie in care un barbat cu numele Bootsy Calico, care joaca un personaj tanar, foloseste pisoi pentru a prelua orasul, astfel incat bebelusii trebuie sa-si apere orasul.

The Boss Baby: Back in Business (2018) Sezonul 3 Online


Titlu Romania: Bebe Sef: Inapoi la treaba
Actori: JP Karliak, Pierce Gagnon, Kevin Michael Richardson
An: 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Aventura
IMDB: 6.3


The Boss Baby: Back in Business SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11


Trailer