The Border (2011)

The Border (2011) Film Online Subtitrat

Titlu original: Gränsen
Regia: Richard Holm
Actori: Robert Follin, Bjørn Sundquist, Antti Reini, Martin Wallström, André Sjöberg
Anul: 2011
Gen: Razboi, Drama, Actiune
Durata: 120 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

In The Border, al doilea război mondial rămâne o bogată sursă de inspirație pentru a fi exploatate din nou și din nou de povestitori. Dar, chiar și pentru cei care iubesc vizionarea de măgari naziste obtinerea lovit în spatele liniilor inamice (ca mine) aceleasi bland basmele vechi pe care le-am văzut cu toții de o mie de ori înainte de a putea ajunge extrem de obositoare. Acesta a fost apoi revigorant pentru a găsi ceva ușor diferit și mai ales plăcută în forma filmului suedez Dincolo de graniță.

Prin urmare in filme online The Border, locotenentul Aron Stenstrom care la început pare a fi un ofițer autoritar și logodnic iubitor. El salută fratele lui Sven la postul de dinaintea lui de conducere la noua sa casă, un baraj rutier 5km de germană a ocupat Norvegia. După cum Sven stabilește cu tovarășii săi, devine treptat clar faptul că protagonistul nostru mustăcios desfășoară misiuni secrete frecvente peste graniță, spre frustrarea lui iubita gravidă, care vrea să se căsătorească cu el înainte de a ciocni începe să arate.

Aceste incursiuni în teritoriu interzis nu sunt doar secrete de cele de pe cealaltă parte a frontierei. În mod oficial Suedia este în afara războiului, cu nimic să se teamă de orice cuceritor armata mecanizată a lui Hitler. lui Aron superioara, maiorul Adolfsson, este suspect al naziștilor din filmul The Border, deși și seturi cu privire la asigurarea că țara sa este pregătită pentru cel mai rău. El ordonă locotenentul său la poduri miniere peste graniță, astfel încât acestea să poată fi cu sufletul la gură, dacă este necesar.

Este, probabil in The Border, setarea suedeză a Dincolo de graniță care stabilește cel mai mult în afară de alte filme ale sale ilk. În afară de orice altceva vă reamintim de amploarea absolută a conflictului. Sunt atât de multe povești nespuse sau rareori spusă din națiuni mai mici, care au fost ocupate, în Scandinavia și în alte părți din Europa. Toți au avut propria lor viață sau de moarte lupte pentru a depăși. Nu totul de importanță jucat în Franța, Marea Britanie sau undeva, tropical, cu soldați americani cuceritor despre. Se pare că, în Suedia, climatul politic a fost deosebit de complicată, ceea ce face pentru vizualizarea convingătoare și misterioasă și adaugă la eroismul personajelor centrale.

Între timp Aron din The Border, fratele lui Sven are un argument încălzit și alcool alimentat cu colegi Sentry Bergstrm. Sven crede cu pasiune că Suedia ar trebui să se pregătească să stea împotriva Germaniei, în timp ce Bergstrm este simpatizant ușoară, sugerând că ar prefera în mod pragmatic Hitler la Stalin. Mai târziu, am aflat că există o istorie aici; mulți bărbați în rândurile suedeze s-au luptat pe ruși în trecut, în timp ce există legături evidente împărtășite la cultura germană.