The Bookshop (2017)

Filmul The Bookshop (2017) online subtitrat are loc în anul 1959, în Hardborough, un oraș fictiv de pe coasta de Est a Angliei. Intriga o constituie tânăra văduvă de război, Florence Green (Emily Mortimer), care își folosește economiile pentru a deschide o librărie, într-o clădire veche, abandonata, de pe strada principală a orașului.

Dar decizia de a transforma acea cladire, Old House, nu este bine-vazuta, iar afacerile merg în favoarea unei domnițe locale, Violet Gamart (Patricia Clarkson), care consideră că acea “casa” ar trebui folosită pe post de „centru de arte”.

Florence o angajează pe tanara Christine (Honor Kneafsey) ca angajat after-school și descoperă că singuraticul Edmund Brundish (Bill Nighy) – de altfel este si unul dintre cei mai bogati oameni din oras – preferă cărțile in locul oamenilor si este încântat să fie cel mai fidel client al ei (deși comunică, initial, prin scrisori). Florence cere sfatul lui Edmund cu privire la a pune sau nu, in vanzare, controversatul roman Lolita al lui Vladimir Nabokov, desi ar starni puternic antipatia lui Violet. Ce se va întâmpla când aceasta va trage sforile?

The Bookshop (2017) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Isabel Coixet
Actori: Emily Mortimer, Bill Nighy, Hunter Tremayne
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.5


The Bookshop (2017) Online Subtitrat


Trailer