The Blackout – Avanpost (2020)

In filmul The Blackout – Avanpost (2020) online subtitrat niciun meteorit nu a lovit Pământul, niciun terorist nu a pus lumea în pericol, nu a început războiul atomic, dar ceva nu a mers bine. Contactul dintre majoritatea orașelor de pe Pământ a fost întrerupt. O mică zonă asemănătoare cu un inel din Europa de Est are încă energie electrică și poate chiar se raportează viață din spațiu. Ceea ce forțele militare găsesc în afara Inelului este șocant.

Există cadavre moarte peste tot: în magazine, în mașini, pe drumuri, în spitale și gări. Cine sau ce distruge toată viața pe Pământ? Cât timp va supraviețui ultimul avanpost al omenirii?

Filmul The Blackout – Avanpost (2020) merită cu siguranță văzut. Deși unii critici duri ar putea considera că nu este perfect sau ca a furat unele idei din filmele de știință de la Hollywood, are propria „atmosferă imersivă” care te menține într-un fel captivat până la sfârșit. Argumentul este mai mult sau mai puțin tipic acestui gen de filme post-apocaliptice. Dacă vă plac filmele precum „World War Z” și „Blade Runner 2049”, cel mai probabil, vă va plăcea și acest film.

The Blackout - Avanpost (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Egor Baranov, Nathalia Hencker
Actori: Maksim Artamonov, Filipp Avdeev, Yuriy Borisov
An: 2020
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.9


The Blackout – Avanpost (2020) Online Subtitrat


Trailer