The Black Water Vampire (2014)

The Black Water Vampire (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Evan Tramel
Actori: Danielle Lozeau, Andrea Monier, Anthony Fanelli
An: 2014
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Black Water Vampire

In raul BlackWater din Virginia de Vest, odata la 10 ani, este gasit cadavrul unei femei, secatuit de sange si cu urme ciudate de muscaturi. Raymond Banks este cel condamnat pentru aceste crime dar Danielle, o localnica din zona. Nu este convinsa ca acesta este adevaratul asasin. Din dorinta de a demonstra nevinovatia lui Raymond, Danielle ii convinge pe Andreea. Si pe Rob sa o insoteasca in padure in cautare de probe. Il conving pe Anthony sa filmeze cautarea care capata o turnura ciudata in momentul in care aud tot felul de povesti ciudate. Despre creaturi supranaturale. Pe masura ce avanseaza in padure, grupul isi da seama ca cineva ii urmareste…

Mi-ar rata această valoare mai mică, dar directorul intenționat al portretizarea tribut pentru filme precum Blair Witch, pe care am primit. Dar nu era nimic impresionant sau original, care ar face acest film memorabil. Intregul lucru a găsit secvențe video nu a fost bine în cel mai bun și m-aș fi așteptat mai multe frisoane și senzații tari în acest format, cu mai mult de un echipaj activ. O bună încercare, dar nu a face treaba.

Acest lucru a fost mai mult de un film tribut decât un film de groază, și pur și simplu a pus totul copil hillbilly vampir nu avea sens deloc. Acesta este un film pe care ar putea evita și nici măcar nu știu ai pierdut ceva. Mai mult noroc data viitoare băieți. Sunt de acord cu o recenzie am citit despre acest film că ar fi fost un efort mai degrabă decât în mod normal, din lovitură imagini de produse alimentare, da, s-ar fi schimbat tenul acestui film foarte mult.


Trailer The Black Water Vampire

https://www.youtube.com/watch?v=Y8kSdmh-A7w