The Big Flower Fight (2020)

Serialul The Big Flower Fight (2020) online subtitrat este, de fapt, un reality-show, in care zece perechi de florari, sculptori și designeri se confruntă într-o competitie prietenoasă pentru a vedea cine poate construi cele mai mari și mai îndrăznețe sculpturi de grădină.

Formatul este simplu, iar primul episod stabilește scena frumos si se poate intui ce puteți vedea în restul seriei. Zece concurenți din întreaga lume, care concurează în perechi, ajung la o cupolă improvizată, construită special pentru acest concurs și se intrec pentru șansa de a crea un aranjament de flori, în Kew Gardens, Londra.

Fiecare episod din serialul online The Big Flower Fight (2020) elimina o pereche, iar altapoate castiga prestigiosul titlu de Best In Bloom. Briefurile de la începutul fiecărui segment de 40 de minute introduc regulile și diferitele elemente pe care grupul trebuie să le asambleze, iar pe măsură ce porneste cronometrul, restul timpului este calculat pentru asamblarea și decorarea obiectelor respective.

Cu suficient timp acordat asamblării și completării acestor vitrine cu flori, fiecare episod se rezuma la o singură provocare, și ne prezintă povestile concurenților. Inafara de cele de mai sus, avem si nelipsitele gag-uri cu prezentatorii, în timp ce un jurat (sau jurati, în funcție de episod) ne ofera comentarii interesante, educative și complementare, despre fiecare piesă creată.

The Big Flower Fight (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Marea bătălie a florilor
Actori: Natasia Demetriou, Vic Reeves, Kristen Griffith-Vanderyacht
An: Seriale Online 2020
Gen: Seriale Online
IMDB: 7.2


The Big Flower Fight (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Trailer