The Bet (2016)

The Bet (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ryan Ederer
Actori: Alex Klein, Brian Allen, Amanda Clayton
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 4.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Bet

In comedia The Bet, un ghinionist ajunge din cauza unui pariu sa fie nevoie sa se culce cu toate fetele din scoala intr-o singura vara.


Trailer The Bet


Review The Bet

Un ratat în viață și dragoste, Denton Baker (Alex Klein) devine într-o miză mare pariu că în cazul în care acesta are o vară pentru a găsi, și cârlig cu. Fiecare fată a avut o pasiune de la 1 la clasa a 12-a. Dacă el reușește, el poate câștiga înapoi compania pe care tatăl său. Dl Baker (Dallas Page) a furat de la el de un fost prieten, dl Lucas (Jake Roberts). Cu ajutorul sensului său bine, dar cei mai buni prieteni zelos, Jackson Price (Brian Allen), Ed McDoogle (Yassir Lester) și Wiggins (Ieremia Watkins), Denton stabilește pentru a câștiga pariul care devine și mai dificil să se facă atunci când el cade în dragoste cu clasa a 2-a zdrobi lui, Amanda Morrison (Amanda Clayton).

Pariul a fost scris de Chris Jay și Aaron Goldberg, membrii trupei de rock, Army of Freshmen. Scenariul a fost inspirat de propria lor experiență în căutarea afară și întâlnirea fetele pe care le-au avut o dată pe zdrobește în școală. Ei au înrolat Reza Riazi care a lucrat la unul dintre videoclipurile anterioare ale trupei de a produce filmul. Un fan de wrestling pe tot parcursul vieții, Jay personal a căutat și sa întâlnit cu Roddy Piper a cărui implicare în cele din urmă a condus la Dallas Page si Jake Roberts alatura filmului. Restul exprimate a fost rotunjit de actori și comici, dintre care mulți erau prieteni personale ale realizatorilor.