The Best of Enemies (2019)

Filmul The Best of Enemies online subtitrat se bazează pe prietenie – relația “puțin probabilă” este practic un cliseu – între activista drepturilor civile din viața reală, Ann Atwater (Taraji P. Henson) și președintele capitalei locale C.P. Ellis (Sam Rockwell). Filmul a fost scris și regizat de Robin Bissell (producătorul The Hunger Games) pe care l-a adaptat din cartea “The Best of Enemies: Race and Redemption in the New South” de Gray Davidson.

Distribuția filmului The Best of Enemies este puternică, dar scenariul nu este. Taraji P. Henson se distrează în rolul ei de activist local pentru drepturile civile, care i-a un telefon și îl arunca în fața unui politician alb local. Anne Heche joacă rolul simbolic al unei soții care este loială, dar este rușinată de soțul ei. Există, totuși, două scene care merită menționate: Gilbert Glenn Brown oferă un discurs puternic ca Howard Clement, despre diferențele dintre copiii din comunitatea lui și Ellis.

Apoi este prezentarea lui Ceesay a lui Bill Riddick, omul care conduce carretul. Reprezentarea lui Riddick este una interesantă, un om care este prins între membrii KKK, care sunt în mod clar împotriva impunerii unui bărbat afro-american care să le spună cum să-și trăiască viața.

The Best of Enemies (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Robin Bissell
Actori: Taraji P. Henson, Sam Rockwell, Babou Ceesay
An: 2019
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.7


The Best of Enemies (2019) Online Subtitrat


Trailer