The Beguiled (2017)

The Beguiled (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sofia Coppola
Actori: Elle Fanning, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Colin Farrell
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Beguiled

În timp ce se dezlănțuie Războiul Civil, Seminarul Miss Martha Farnsworth pentru tinere este la adăpost de lumea exterioară, până în ziua în care un soldat rănit al Uniunii este descoperit în apropiere și luat în îngrijire. În timp ce prezența sa este binevenită inițial, iar tinerele vor să-i arate o adevărată ospitalitate specifică sudului, evenimentele iau curând o întorsătură sinistră.

Pe măsură ce stă închis la școala internat a tinerelor fete, soldatul rănit păcălește inimile singuratice ale femeilor din The Beguiled online subtitrat, făcându-le să se pornească una împotriva celeilalte și în cele din urmă, împotriva lui. Prezența lui acolo otrăvește în curând relațiile dintre acestea. Dacă la început totul pare ca o poveste de dragoste simplă, problema este că, soldatul le perturbă mediul, le amăgește și în cele din urmă, femeile ajung să se răzbune pe el. Va reuși soldatul să scape din complicata situație care îl ține captiv?

Noul film al Sofiei Coppola; The Beguiled online subtitrat are loc in Virginia; la 3 ani de la inceperea razboiului civil si este bazat pe romanul cu acelasi nume; publicat ca “A Painted Devil”. Chiar daca nu se compara cu adaptarea din 1971; Coppola reuseste sa creeze un thriller extrem de captivant. Ea exploreaza capacitatea omului de a fi bun; sau violent; depinzand de caz.